Колата е в перфектно състояние (поне ако можем да е наречем кола) пълен М-пакет, като започнем от - М-Огледала, М-брони, М-прагове, М-Лайсни, М-Ароматизатор, М-Много гори (масло, бензин), М-Не Върви, М-Карбоново фолио, М-стелки, М-Чистачки, М-Калъфки на седалките, М-жапка, М-Запалка, М-Ключалка, М-Свински опашки. . колата също така е и с М-Газова уредба - БРЦ с 3 режима на работа, Икономичен на един цилиндър работи, Стандартен на 2 цилиндъра, и Спортен на 3 цилиндъра, а другите 3 цилиндъра са в жапката който има желание може да си ги пусне, аз попринцип ги пускам само когато се съзтезавам. Купето е олекотено махнал съм резервната гума, аптечката, пожарогаситела и предна дясна седалка. Лети джанти 19' от БМВ Х6, обаче си ги свалям когато ходя на гонки и вечер когато се прибирам че има много завистници на село. ANGEL EYES, лично съм ги купувал от Турция, Също така с колата давам и Турски кристални стопове обаче все нямам време да ги сложа че по цял ден бачкам на нивата и все не ми остава време. . Задни BREMBO барабанни спирачки, 2 чипа. REMUS ! ! ! ! колата е тунингована в нашата махала в тунинг ателието на Бачо Мехмед - Тунинга. цена с джантите 33 000 лв. а без тях цената е 22 000 лв. колата в момента е 800 к. с на колела без ароматизатора и чистачките, с тях е 1024 конски сили. пълна сервизна история направена от мен в тетрадка А4 голям формат, продавам е с бонус безплатен разговор с ПЪТНА ПОМОЩ, може и бартер за един кубик дърва или две бали люцерна. САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ ! !!
http://www.mobile.bg/11393012218951687