След като kolbasara ми врътна типично български колбасарски номер с едни фарове,които реши да даде на първия отишъл при него,въпреки че имахме уговорка,бях решил че лошият ми късмет ,свързан с този тип далавери се изчерпа.О,колко бях в грешка само...
От известно време си търся Yachting нож и даже бях пуснал тема ,че купувам такъв.Уви,никой не ми писа,а и влезнах в един леко тегав финансов период и реших да посъбера малко парички ,преди отново да пускам теми,за това което търся.
Една вечер както си гледах нещо на лаптопа ми се звънна на телефона и един от най-коректните хора в този форум(няма да споменавам никове,защото не искам да го въвличам в историята,ако той пожелае да си каже - ок) ми съобщи,че тъкмо е излязла обява във форума ,че въпросния "pitman" продава Yachting нож.Благодарих на колегата за обаждането и въпреки, че беше късно, но не много късно (към 21 часа), звъннах на "pitman" и се разбрахме да ми го прати след като му пусна адрес на ЛС.Пет секудни след като му затворих ,веднага му пратих адрес за доставка на ЕКОНТ,а на другия ден му се обадих за да потвърди ,че го е получил и че сме се разбрали.Обаждането ми беше на 08.02.14 .
Последваха много дни ,в които ми се обещаваше ,че ножа ще ми се прати ,но така и не ми се прати.Въпросния "pitman" е толкова зает ,че не може да отдели 30 минути да отиде до ЕКОНТ да ми прати ножа...Миналия четвъртък ,поради факта че му пратих сума ти ЛС-ове да ми звънне ,защото и телефона не си вдигаше,ми звънна и се разбрахме да му пратя отново адреса на СМС ,за да може в петък да ми го прати и в събота да е при мен.Разбира се ,отново нищо не получих и в събота.От тогава му пращам ЛС да ми се обади и да се разберем,защото за мен това е изключително несериозна постъпка и му звъня по няколко пъти на ден,но телефона не ми се вдига.
От разговорите ни ,той ми каза че се прибирал адски късно от работа и все нямал време.Не знам каква е тази работа,че да нямаш време да отидеш до ЕКОНТ за 30 минути да пратиш това,за което си обещал и за което ще получиш пари.Да не говорим,че през 30 минути влиза във форума през деня и има още 2-3 обяви ,че продава СПЕШНО части.Не знам дали хората,които са си ги заявили тези части са си ги получили и само аз съм преебан яко.
Според мен историята се повтаря отново - ножа отдавна е даден на друг и мен ме правят на глупак с разни обещания от 08.02 до днес 26.02 .
Просто нямам повече думи...може да не съм бил измамен с пари ,но да ме въртиш сума ти дни с прази обещания и даже да не си вдигаш телефона ,защото явно работи в НАСА и няма време,за мен това си е измама и се чувствам измамен.
Може да не ви се струва кой знае какво,ама два пъти подред един и същ номер ми дойдоха в повече...
Заключенията оставям на вас...
P.S. Ето за този индивид става дума :
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=164227
Телефона му е 0893765358
Изключително некоректен потребител - "pitman"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Re: Изключително некоректен потребител - "pitman"
Нещо прекалено много се разглезихте ми се струва и почнахте с изгъзиците
. Да имаше нещо платено, но излязло фалшиво, нещо пратено и неплатено, че да трябва да се плаща транспорт, казана една сума, платена друга и т.н. иди дойди. А то кво? Каза ми, че ще ми прати, ма не ми прати. Е голям праз майна. Не съм търговец, но се случва да пусна тва онова за продажба. Та ако седна да пускам теми за всеки, който ми е казвал "утре идвам с парите" или "запази ми го" и в последствие се е отказал... Да не споменавам тези, с които сме се уговаряли за среща и въпросните въобще не са се появявали. Ама се случва. На всеки може да се случи. Теглиш му една майна и тва е.

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Щом парите ти са още в джоба...ще излезе нещо друго 

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Според мен не мисля,че е станало нещо кой знае какво. Много си го изчакал даже.Аз след 3-тият път бих се отказал сам.Не е нещо адски рядко и ценно,че да чакаш толкова време.Явно въпросният не му се занимава.Ама,чак пък тема да правите за тия глупости. Хайде моля ти се! Точно тегли му една ма*на и това е.Ще излезе друг :) Пий една бира и не се газирай
- DrugiaBliznak
xploda написа:Нещо прекалено много се разглезихте ми се струва и почнахте с изгъзиците. Да имаше нещо платено, но излязло фалшиво, нещо пратено и неплатено, че да трябва да се плаща транспорт, казана една сума, платена друга и т.н. иди дойди. А то кво? Каза ми, че ще ми прати, ма не ми прати. Е голям праз майна. Не съм търговец, но се случва да пусна тва онова за продажба. Та ако седна да пускам теми за всеки, който ми е казвал "утре идвам с парите" или "запази ми го" и в последствие се е отказал... Да не споменавам тези, с които сме се уговаряли за среща и въпросните въобще не са се появявали. Ама се случва. На всеки може да се случи. Теглиш му една майна и тва е.
Не става дума за това,че обещал едно ,а направил друго.Ти защо си мислиш ,че това с kolbasara и фаровете го забравих и не съм го споменавл - поне имаше малко достойнство да ми каже ,че ги е дал на друг.А тука ме въртят сума ти време...Можеше поне да даде смислено оправдание,а не да ме върти 20 дни...щях отдавна да съм теглил една майна и да си търся от друг...това с въртенето е това,което ме издразни...НЕ останаха мъже на тоя свят,които да държат на думата си...аман...
DrugiaBliznak написа:.НЕ останаха мъже на тоя свят,които да държат на думата си...аман...
Верно не останаха мъже, ревът за щяло или не.

- jeriko
- Автомобил: passat
- Двигател: 1.9 TDI ATJ 2000
и аз купувам и пращам неща от нета,ако си пич щом кажеш че ще пращаш дадена стока-я пращаш,това е все едно да си стиснете ръцете за дадена сделка и после да увърташ ама тъй ама иначе,аз лично такива хора не харесвам,
- DrugiaBliznak
Layer написа:DrugiaBliznak написа:.НЕ останаха мъже на тоя свят,които да държат на думата си...аман...
Верно не останаха мъже, ревът за щяло или не.![]()
Ами един мъж не мълчи и не търпи,когато го правят на глупак.Или до сега не са те прецаквали по подобен начин,или са го правили и си мълчал и търпял.То затова има толкова търговци като "pitman" из форума,защото големите мъже като тебе си мълчат ,за да могат и други да го поемат като тях.
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
E нормално е да се издразни човек, при положение, че имат уговорка. Нали продава "спешно"? Ако го е дал на друг или каквото и да е да каже, така и така и да се приключи.
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Колега...мани го pitman.Виж тази тема--http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=45&t=411104 

- DrugiaBliznak
slaveiko67 написа:Колега...мани го pitman.Виж тази тема--http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=45&t=411104
Ей го на...за пореден път....

Edit: не е зле да се измисли ранк - "некоректен" с цвят близък до розовия...
DrugiaBliznak написа:
Ами един мъж не мълчи и не търпи,когато го правят на глупак.Или до сега не са те прецаквали по подобен начин,или са го правили и си мълчал и търпял.То затова има толкова търговци като "pitman" из форума,защото големите мъже като тебе си мълчат ,за да могат и други да го поемат като тях.
Кво си тръгнал да ревеш че някой ти изял близалката.
Как точно си прецакан, ми няма време човека - той губи.
Подминаваш ,нито пари ти иска капаро нито нищо.
Казва ти че няма време, той за мен не е търговец.
Ама къде е мъжкото в теб да ревеш тука.
Ти правиш ли разлика от мъж и дете ,че ме нападаш.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Айде айде. Не говорим за салам. При положение че се броят на пръсти тия ножове много ясно че ще се ядосва човека. Все едно да влезеш в единствената авто къща където продават голф 8 в България и да ти кажат че нямат време да ти го продадат.
Продал съм доста "ценни" работи винаги съм бил наясно че се надяват на мен. Ако беше за прост нож разбирам ама това за мен си е чкид@#иска работа.
Продал съм доста "ценни" работи винаги съм бил наясно че се надяват на мен. Ако беше за прост нож разбирам ама това за мен си е чкид@#иска работа.
- DrugiaBliznak
Layer написа:DrugiaBliznak написа:
Кво си тръгнал да ревеш че някой ти изял близалката.
Как точно си прецакан, ми няма време човека - той губи.
Подминаваш ,нито пари ти иска капаро нито нищо.
Казва ти че няма време, той за мен не е търговец.
Ама къде е мъжкото в теб да ревеш тука.
Ти правиш ли разлика от мъж и дете ,че ме нападаш.
Мнението ми никога не е имало за цел да изглежда,все едно рева за нещо като дете.Целта беше да изтъкна некоректен потребител ,за да може хората да си имат едно на ум.Ако всички правеха така ,можеше и форума да е една идея по-спокойно място ,а не да е пълно с далавераджии.
Въпроса е принципен тук.Аз може да не съм изгубил пари,обаче ако ти прави впечатление в колко от темите за истински измамници има хора ,които пишат "оооо да,той и мене ме прецака с еди какво си"...ами да го еба ,като те е прецакал сливи ли си имал в устата да кажеш на време,за да може измамения да предотврати измамата и да не загуби пари.
Да,тук няма изгубени пари ,но пълната липса на коректност и принципи са като марихуаната за един бъдещ наркоман,от там се почва в повечето случаи.
И как се чувствам прецакан ли ? Ами да звънне да каже истината и да не ме държи с лъжи ,че ще ми го прати.Както колегата преди мен каза,частта е рядка.Я си представи ,че докато той ме държи с уговорката,че ще ми го прати излезне по-хубава оферта на по-запазен нож.Аз я пропускам,защото вече имам уговорка,а излиза че накрая оставам с оная си работа в ръката.....
Както вече казах - става дума за принципи...
Нямам нужда драскач да ми дефинира разликата между мъж и дете,нито чувствам за необходимо да се обяснявам на някой,който във форум е тръгнал да се прави на разбиращ.Важно е извън компютъра какво правиш и кои позиции отстояваш за да се охарактеризираш като мъж.Това не е заглавието на темата,така че нямам намерение повече да ти се обяснявам.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
аз останах с впечатлението че колегата pitmat e мъжка кифла
ако нямаш време да продадеш нещо защо изобщо го пускаш за продажба?
ако нямаш време да продадеш нещо защо изобщо го пускаш за продажба?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”