Лепенка??

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 02 мар 2005 23:07

И това е много хубава идея, и е много практично, :stll think:

Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pia kato zmei » Пет 04 мар 2005 10:16

vasstop написа:
leavon написа:Тия лепенки на клуба само в столицата ли са актуални? А ние с гайдите???

Ами трябва да измисля нещо по въпроса... да имате идеи?

Абе не знам, ама си мисля че би било възможно лепенки (стикери и др.) да се пращат по пощата с наложен платеж. Малко е сложно, но си мисля че това е приемлив вариант, понеже не всички младежи и девойки от провинцията могат да дойдат до София за да си купят. :lol:

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Пет 04 мар 2005 16:03

И аз си мислех за наложен платеж, ама ми беше малко неудобно!!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 04 мар 2005 17:38

Проблема не е в плащането а в самото лепене. Процедурата е, че фолиото се изрязва на плотер и се отнемат ненужните части от него, а понеже се състои от две части - вътрешна и контур, тези две части трябва да се напаснат, като се залепи първо транспортно фолио върху вътрешната част, то се отлепя и остава на транспортното, после се наслагва върху контура, където трябва да напасне хубаво и след това цялото това нещо се отлепя от подложката на фолиото и остава върху транспортната хартия. Всичкото това се лепи на стъклото от вътрешната страна, като предварително стъклото е много добре изчистено и подсушено.
Проблема е, че тези стикери немогат да стоят върху транспортното фолио дълго време и са податливи на механични увреждания.
Който се е занимавал с лепене на такова фолио знае.
От мен мога да ви пращам контура изрязан и вътрешната част, но с лепенето всеки трябва да се оправя сам, като си купи транспортно фолио.

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Съб 05 мар 2005 12:20

Нямам представа как изглежда този стикер в момента, но си го представям нещо доста сложно. Не може ли да се измисли нещо, което пак да говори за клуба, но да се залепва примерно на предното стъкло като фолиото срещу слънце? С един куршум - два заека!! Или някакъв стикер с по-малки размери, който да набива в очи съпричастността към клуба и да може да се слага на различни места! Всъщност, май е по-добре да се слага на точно определено място...

G60

Мнениеот G60 » Съб 05 мар 2005 14:50

Ако искаш надпис на стъклото погледни NFS underground всъшност не съм много сигурен дали ъндърграунд се пише така но няма значение та в тая игра има такъв голям избор от надписи за предното стъкло че повече няма на къде,и стига вече с тоя моторспорт де всеки си има мнение ама лично на мен ми изглежда малко тъпо

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Лепенка??

Мнениеот gas » Пон 25 апр 2005 16:41

GTIteam написа:Мой приятел си взе Голф 3... и сега се чуди каква лепенка да си сложи на предния прозорец - смисъл какво да пише на нея...

Реших да му помогна като попитам вас...някакви идеи?

ПС: знам че според много от вас това е селско и т.н. ама нека не отговарят ако мислят че е така просто...

братче правя всякакъв декор эа стъкла 8) 0898421077

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Пон 25 апр 2005 21:42

Ако не е проблем аз в петък се прибирам към Филибето ако искате мога да взема стикери и да се видим в Пловдив само ще се видя с vasstop но кажете има ли желаещи не да си ги разнасям те няма да ми натежат де но казвайте.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 25 апр 2005 23:48

kentawar написа:Ако не е проблем аз в петък се прибирам към Филибето ако искате мога да взема стикери и да се видим в Пловдив само ще се видя с vasstop но кажете има ли желаещи не да си ги разнасям те няма да ми натежат де но казвайте.

Ти хубаво ще се видиш с мен ама като нямам стикери налични в момента... :( :banghead: и съм за :dummy: ...
А и си е бая занимавка.

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Вто 26 апр 2005 6:02

Ти хубаво ще се видиш с мен ама като нямам стикери налични в момента... :( :banghead: и съм за :dummy: ...
А и си е бая занимавка

е тва е една малка подробност която бях изпуснал но нищо де аз и друг път пак ще си ходя тъй че не е проблем даже може да се съберем в Пловдив да се видим там колко хора сме от клуба и да запиша желаещи за стикери пък другия път направо като има стикери взимам и айде към Филибето Drive

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Вто 26 апр 2005 7:36

Vasstop, тук май се зароди интересна идея. Да измислим нещо за предното стъкло. Като те освирка някое VW отзад да знаеш, че е свой човек.

Потребителски аватар
davidbros
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот davidbros » Вто 26 апр 2005 8:18

Велика идея е за предното стъкло.

Аз още нямам стикер на клуба и все се оглеждам за такива по страничните стъкла на голфчетата в София. Изкривих се и още не съм видял нито един. А стикер на предното стъкло при :heavymetal: това и с друга функция /за слънцето/ си е направо велико.

За

Потребителски аватар
dulag
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dulag » Вто 26 апр 2005 13:57

Сложи си лепенка vwclub.bg аз си сложих такава на предния джампер и е мноо яко :heavymetal:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 26 апр 2005 22:51

Ок, ще помисля по въпроса и ще се опитам да реализирам.
Възниква обаче следното питане - на различните модели VW предните стъкла са с различни размери, освен това на някой огледалото е закрепено по-надолу, на други по-нагоре.
Ако някой може да ми даде точните размери, останалото е лесна работа.

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Вто 26 апр 2005 23:14

vasstop написа:Ок, ще помисля по въпроса и ще се опитам да реализирам.
Възниква обаче следното питане - на различните модели VW предните стъкла са с различни размери, освен това на някой огледалото е закрепено по-надолу, на други по-нагоре.
Ако някой може да ми даде точните размери, останалото е лесна работа.

Май това може да е проблем само за колите със залепени огледала. На по-старите не би трябвало да има трудности!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”