Изключително некоректен потребител - "pitman"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Изключително некоректен потребител - "pitman"
Абсолютно прав си.Важно е мъжката дума.Истинският бизнес се скрепи точно на такава дума.Тук в България не става този номер...Това подвеждане е характерна черта на много търговци.Не виждам логика да обещаеш нещо на някого и след това да го продадеш за същата цена на друг....освен ако другият не е приятел или цената не е същата.Но тогава и една благородна лъжа от сорта че е откраднат или счупен би свършила работа.Или поне едно извиняваи.....
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Ако изобщо продавача е имал такъв нож
Още от първата му тема там за Стойка ли беше Бойка ли...останах с впечатлението,че си фантазира яко.
Все разполагаше с разни екзотични части,които след като му искаха снимка,вече ги бил продал

Още от първата му тема там за Стойка ли беше Бойка ли...останах с впечатлението,че си фантазира яко.
Все разполагаше с разни екзотични части,които след като му искаха снимка,вече ги бил продал

- Serjinio20
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също преди време имах разговор с този PITMAN. В даденият случай той беше купувача и за 3 дни сигурно е писал над 10 ЛС и няколко разговора по телефон и си сменяше мнението постоянно.Имайте на предвид, че е доста несериозен и няма смисъл да си губите времето с него.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
От самото начало аз лично разбрах, че този човечец си е с душа на МИШКА.Кой каквото иска да ми говори аз съм си преценил, че е такъв и си имам едно наум.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Като не ми пратят нещо.. търся друго. Като ми го прати след два дни, какво? Да ходи да си го взима като ен го е пратил на време. Аз лично 20 дена изобщо няма да се хабя за някаква глупост. Еле па за един нож. Отиди по-добре си го вземи оригинален сигурно ще ти излезе по-евтино като сметнеш и телефонните си разговори.
Vizor написа:Като не ми пратят нещо.. търся друго. Като ми го прати след два дни, какво? Да ходи да си го взима като ен го е пратил на време. Аз лично 20 дена изобщо няма да се хабя за някаква глупост. Еле па за един нож. Отиди по-добре си го вземи оригинален сигурно ще ти излезе по-евтино като сметнеш и телефонните си разговори.
Те точно това казвам и аз, ама как ли не ми извърта думите колегата.

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Layer написа:Те точно това казвам и аз, ама как ли не ми извърта думите колегата.
Ами изобщо не казваш това.
Нападаш го че се оплаквал, доста обидно при това, с кофти намеци.
Човекът не се оплаква, а споделя опит. Евала! Така трябва, именно защото може да спести време и нерви на друг.
-
- Low rider
Vizor написа:Като не ми пратят нещо.. търся друго. Като ми го прати след два дни, какво? Да ходи да си го взима като ен го е пратил на време. Аз лично 20 дена изобщо няма да се хабя за някаква глупост. Еле па за един нож. Отиди по-добре си го вземи оригинален сигурно ще ти излезе по-евтино като сметнеш и телефонните си разговори.
Мислиш ли, че този нож изобщо го има в ЕТКА

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
golfmk1 написа:Vizor написа:Като не ми пратят нещо.. търся друго. Като ми го прати след два дни, какво? Да ходи да си го взима като ен го е пратил на време. Аз лично 20 дена изобщо няма да се хабя за някаква глупост. Еле па за един нож. Отиди по-добре си го вземи оригинален сигурно ще ти излезе по-евтино като сметнеш и телефонните си разговори.
Мислиш ли, че този нож изобщо го има в ЕТКА
Не знам, но мога да проверя в ETKA, ТекДок и каквото още се сетиш. А ти провери ли?
dj_tuhla написа:Layer написа:Те точно това казвам и аз, ама как ли не ми извърта думите колегата.
Ами изобщо не казваш това.
Нападаш го че се оплаквал, доста обидно при това, с кофти намеци.
Човекът не се оплаква, а споделя опит. Евала! Така трябва, именно защото може да спести време и нерви на друг.
A какво казвам ве колега, кажи какво.
И как да не се оплаква като казва изключително не коректен.
Кое е толкова изключителното незнам.
Едно е да сподели мнение в обявата, друго е толкова изкючителното че и тема да пусне.
И не ме разбирай погрешно, не го защитавам продавача, хич идея си нямам даже за него.
Смешно е да ревеш като дете и да се изкарваш голям мъжкар.
-
- Low rider
Не знам, но мога да проверя в ETKA, ТекДок и каквото още се сетиш. А ти провери ли?[/quote]
Давай
Давай

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
golfmk1 написа:Не знам, но мога да проверя в ETKA, ТекДок и каквото още се сетиш. А ти провери ли?
Давай
Вземи и му помогни на човека като си толкова отворен. Философи бил дето да си чешат езиците тука..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е, нали ТИ щеше да проверяваш? Ще му помогнеш ли на човека или не?
-
- Low rider
Щом съм написал, че го няма значи е така.Мога да проверя на доста повече места от колкото си мислиш 

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Ako ТОВА е въпросния нож.. то номера по ЕТКА е 1H6807223 B41 и цената трябва да е около 200лв без отстъпка. Към това трябва да се прибавят и крепежните елементи, които са специфични.
Дано съм бил полезен!
Дано съм бил полезен!

- Прикачени файлове
-
- Yahting.jpg (5.23 KиБ) Видяна 773 пъти
Върни се в “ОФФ-Топик - други”