колеги вече ми доиде в повече с този голф ще го засиля към моргата маи след смяна на датчик колянов вал нещата с гасненето в движение се оправиха но сега имам друг проблем когато реша да тръгна малко по рязко и започва да се дави и придърпва докато не угасне трябва да пусна газта и после много плавно да я натисна иначе направо ще ми скъса врата тоест не мога да се изнеса по бързо от някои светофар или кръгово трябва да лазя кат няква баба имате ли идея кво може да е тоя път днес ми светна и чека ама нямам ваг сом да я видя а и в сервизите кедето съм ходил винаги са я гледали с някакви универсални програми или устроиства от бургас меден рудник съм ако някои може да подпре едно рамо с ваг ком ще почерпя
Кабели, бобина, свещи, мръсен дросел, дебитомер ... При мен положението беше същото, оказа се че кабела на 4ти цилиндър е фабричният .... от 98г и бобината беше спукана на същия този 4ти цилиндър.
хора днес бях при маистора които ми сменя датчика и направихме още една диагностика и за мое учудване единствената грешка беше отново датчик колянов вал как е възможно сменихме го преди месец направо не знам какво да правя помагаите че
Датчика е около 150 лв в Ауто+. Проверих по номера , който ми даде по телефона. Видяхте ли хубаво, дали е на коляновия или разпределителния вал? Сега да не е заминал той , описаното от тебе май не го прави коляновия .