Изключително некоректен потребител - "pitman"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Re: Изключително некоректен потребител - "pitman"

Мнениеот vucata » Чет 27 фев 2014 19:41

Да бе в други ден ще му върнат откраднатия телефон :twisted

Потребителски аватар
slaveiko67
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AFN 96g

Мнениеот slaveiko67 » Чет 27 фев 2014 19:47

И сега кво?...Ще си имаш два ножа...ако верно ти го е пратил.А,ако го откажеш,под какъвто и да е предтекст,познай кой ще го изкарат некоректен?.... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Чет 27 фев 2014 19:51

slaveiko67 написа:И сега кво?...Ще си имаш два ножа...ако верно ти го е пратил.А,ако го откажеш,под какъвто и да е предтекст,познай кой ще го изкарат некоректен?.... :Mr Green Fun

Познай дали ми дреме...няма да го чакам 20 дни да ме разиграва и накрая когато му извадих кирливите ризи да се прави на невинен.Тоя нож няма да го платя и като отида или звънна в Еконт ще им кажа и в бъдеще да си имат едно на ум за тоя индивид.
Аз направих достатъчно да се свържа с него - писах му и му звънях многократно да ми даде обяснение.На НИТО едно ЛС не ми е отговорил,от всички които съм му пратил,а ги четеше 5 минути след като съм му ги пратил понеже по цял ден кисне във форума.НИТО един път не ми вдигна и телефона като му звънях.
Като са му откраднали телефона от 1 седмица и номера от обявата не е бил активен,мога ли да питам на кой номер хората ,които са му купили другите части са звъняли и са се уговаряли ? Защото съм убеден,че са се чували в тая седмица на този уж откраднат номер.Това са путешки номера,които ми ги върти и нито за миг няма да му се вържа.

Последна промяна от DrugiaBliznak на Чет 27 фев 2014 20:48, променено общо 1 път.

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Чет 27 фев 2014 19:58

То и ти май вече се обърка и не знаеш какво искаш :rolleyes

pitman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitman » Чет 27 фев 2014 20:19

Пич в голяма грешка си !!!

Последна промяна от pitman на Чет 27 фев 2014 20:58, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Чет 27 фев 2014 20:20

IRRITATING написа:То и ти май вече се обърка и не знаеш какво искаш :rolleyes

Не,аз много добре знам какво искам.Днес си купих нож вече от колега от форума,който беше коректен.
Ако ми беше вдигнал телефона навреме да ми обясни или ми беше отговорил на многото ЛС-ове ,нещата можеше и да стоят по различен начин.

pitman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitman » Чет 27 фев 2014 20:22

темата за триене ако обичат модераторите ако не6то има на ли4но само :) Мерси за рабирането

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Чет 27 фев 2014 20:28

pitman написа:Пич в голяма грешка си до каквото съм обещал ,съм обещал и съм изпълнил ,за мишка не съм мищка всеки който иска да ме намери живея на центъра на Благоевград, музикакант съм през деня работя в една фирма,живея на ул: Славянска н:45,голфа ми стой попстоянно пред нас. В този форум влизам от години купил съм хиляди работи от тук продал съм толкова много работи че просто бройката не им знам, набутал съм хиляди в автомобила си пък за измама и дума да не става това,че съм се забавил не е лъжа, на колегата обясних не съм те изманил ,ножа го изпратих днес,че беше пратен другаде :) немога да пиша повече,че няма смисъл :)

И може ли да ми кажеш какво си обещал ? На 08.02 ,което беше събота ,обеща да го пратиш в понеделник,КОЕТО НЕ НАПРАВИ.Успях с Божията помощ да се свържа с теб 3-4 дни по-късно и нещата пак останаха май за следващия понеделник(17-ти) и тогава обеща,КОЕТО НЕ НАПРАВИ.Отново получих помощ от горе и когато ти пратих ПОРЕДНИЯ ЛС да ми вдигнеш телефона като мъж да ми обясниш какво се случва,реши да ми звъннеш в 22 часа вечерта да ми обещаеш за 3-ти път да ми го пратиш в петък ,за да е при мен в събота,КОЕТО НЕ НАПРАВИ.После пак се опитвах да се свържа с теб ,я с ЛС ,я с телефон,на който не вдигаше независимо от часа.И вечер съм ти звънял към 21 часа ,защото тогава се прибираш от работа в НАСА и имаш време и пак не вдигаше.Днес е 27.02.14 .
Ако всички простотии ,които ми написа са ти се случили реално ,имаше повече от 204024020 начина да се свържеш с мен и да ми кажеш - " а и"...КОЕТО НЕ НАПРАВИ.
И не знам каква е тая музика ,която правиш като през 5 минути влизаш във форума.Защо не ми обясни на ЛС навреме ,ако има проблем ами не ми отговаряше ,но винаги ми четеше съобщенията.От оркестъра да не са забранили да отговаряш в интернет,а само да четеш....
АМан от лъжци и детски истории...
ИМА ПРОБЛЕМ - живееш в 21 век - НАЧИНИ ДА СЕ СВЪРЖЕШ С МЕН БОЛ !

pitman написа:темата за триене ако обичат модераторите ако не6то има на ли4но само :) Мерси за рабирането

Ти на ЛС не отговаряш,така че аз като автор искам темата да остане,че с ЛС-овете имаш проблем...
И да не ти казвам ,колко нагло звучи това...

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Чет 27 фев 2014 21:23

Проследих цялата тема и мога да кажа две неща
1. На третата страница и на н-тото четене разбрах че става въпрос за нож тип спойлер, а не за нож за рязане (някакъв специален за яхта :Mr Green Fun )
2. Установих, че все още има щастливи хора в България, на които това са им проблемите и нямат други :flag_bulgaria евала пичове и ви пожелавам и занапред само такива ядове да имате :beer

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Чет 27 фев 2014 21:31

drmilendd написа:Проследих цялата тема и мога да кажа две неща
1. На третата страница и на н-тото четене разбрах че става въпрос за нож тип спойлер, а не за нож за рязане (някакъв специален за яхта :Mr Green Fun )
2. Установих, че все още има щастливи хора в България, на които това са им проблемите и нямат други :flag_bulgaria евала пичове и ви пожелавам и занапред само такива ядове да имате :beer

1.Не бях чувал за Yachting нож за рязане на мезета,но пък и караш Опел,така че не е чудно за по-големите проблеми,които споменаваш.
2.Един от многото проблеми е и макар и не толкова съществен,проблема си е проблем и трябва да се реши.
:beer

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 27 фев 2014 21:40

Дечко ай спри се вече, колко човека ще трябва да ти се присмеят за да се усетиш.
Коментара за открадния номер няма да ти го коментирам, но ако не занеш за 2 часа ти издават нова карта с същия номер.

И да, тоя пък направо прекали че ти е пратил ножа днес :screwy
Сега вече е изключително некоректен , че не се свърза с теб след това забавяне.

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Чет 27 фев 2014 21:40

DrugiaBliznak написа:макар и не толкова съществен,проблема си е проблем и трябва да се реши.

Ама разбира се, ако не се разреши ще настъпи краят на света :mhihi

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Чет 27 фев 2014 21:58

Layer написа:Дечко ай спри се вече, колко човека ще трябва да ти се присмеят за да се усетиш.
Коментара за открадния номер няма да ти го коментирам, но ако не занеш за 2 часа ти издават нова карта с същия номер.

И да, тоя пък направо прекали че ти е пратил ножа днес :screwy
Сега вече е изключително некоректен , че не се свърза с теб след това забавяне.

Кой си ти ,че ще ми обясняваш дали съм дечко бе цирей ? За 6 години в университета съм виждал такива мотористи като тебе на съставните им части,правил съм дисекции на трупове,виждал съм деца,бебета и самоубийци нарязани и не ми е мигнало окото нито веднъж. КОЙ си ти ,някакъв драскач във форума ,че ще ми определяш дали съм дечко,ти и ако 1/1000 от това ,което съм виждал и преживял можеш да приемеш без да се разцивриш ще ти кажа евала...
Нали съм виждал такива като тебе и недай си Боже да ти се случи нещо ще ревеш за мама ,докато чакаш да ти съберат ръцете и краката отново,а аз ще ти седя над глават да те успокоявам ГОЛЕМИЯ МЪЖ,че всичко ще е наред...кой си ти ,че ще ме наричаш мене дечко ??? Какво мъжко си направил ,че се имаш за някакъв велик мъж ????? Да не си спасил света и аз да не знам ? Това,че си набил някакъв аватар с мотор и имаш над 6000 безсмислени мнения във форум ли те направи ГОЛЕМИЯ МЪЖ ?????
Заеби, какво се обяснявам на такива,които са по-големи на възраст от мене ,но нищо не са видяли от света освен "VWClub-bg/forum".То вярно само Терминал 2 е истината за тука...
ТИ си най-големия мъж,най-великия,с най-големите косми на гърдите !!! :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
yordannnnnn
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 93

Мнениеот yordannnnnn » Чет 27 фев 2014 22:05

xploda написа:
DrugiaBliznak написа:макар и не толкова съществен,проблема си е проблем и трябва да се реши.

Ама разбира се, ако не се разреши ще настъпи краят на света :mhihi

няма да настъпи колега но всеки очаква като поръча нещо да го получи след един ден,особенно ако е нещо което е търсил много време,знаеш как е,случвало ми се е много пъти,но е кофти да обещаеш нещо на някой а да го дадеш на друг

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Чет 27 фев 2014 22:08

Брааат Що не ревнеш ? ...... и т.н. :mhihi

Mежду несериозен и некоректен има разлика !

Последна промяна от bmwww на Чет 27 фев 2014 22:12, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”