Мнение за vr6

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Re: Мнение за vr6

Мнениеот Vidol Nikolov » Пон 03 мар 2014 14:25

Марто_кафето-видял съм доста коли на различни цени и продължавам да ги виждам всеки божи ден по 10-20 на автовози,както и ти предполагам.Дай да не влизаме в различни спорове.
Факт е,че в Германия не.мските цигани от какъвто и да е произход карат масово Фв и Бмв и повечето коли мязат на излезли от зоопарк или цирк.Накичени с всякакви лепенки ,надписи,а вътре са боб и леща :stumm .
Аз ти казвам,че за 2000 евро спокойно се купува перфектна 3-ка Вр6,а ти ако искаш си купи и за 20 000.Бъди жив и здрав.
Точно такава като тази от обявата мога да купя за 400 евро,и за това ти казвам че тоя барутник струва 1000 лева.
Амън от форумни професори.Който търси-намира,точка по въпроса

Потребителски аватар
stigaawee
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за vr6

Мнениеот stigaawee » Пон 03 мар 2014 21:23

Момчета темата я отворих не да спорим и да се заяждаме просто питах какво ли може да му е за да излиза 5 пъти за продажба нито съм казал че ще го купя нито нищо ако исках да го взема щях да го направя още миналата година когато беше в доста по добро здраве. Просто се надявах някой от вас също да го е засичал и да сподели по конкретно. Знам че за такъв голф траа човек да се бръкне повечко не съм балама. :screwy Просто си правя някаква сметка какво лошо има?

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”