новата ми придобивка голф 1 1,6куб. автомат
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: новата ми придобивка голф 1 1,6куб. автомат
Много запазена колега, дано я запазиш такава каквато си е!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
имам една болежка колеги трябват ми няколко неща за голфиета а те са 2бр.запазени стопа от големите,пепелник,километраж (може и счупен трябва ми само уреда за километрите че моя се бъгна),2бр.предни пружини,3те уреда за барчето и волан за мк1 по след малко ще кача снимка за пример кой волан ми трябва.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ето и снимка с волана и уредите който ми трябват приемам всякакви предложения
- chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
сдобил си се с страхотен екземпляр 

-
- Автомобил:
- Двигател:
да размърдаме малко темата,малко бавно но славно всичко с реда си леко леко количката се радва на нови придобивки и голямо глезене,вчера си взех 3те уреда и вече са на-половина монтирани остава да окабеляване по колата за уредите и монтаж на датчик за налягане който е в процес на търсене както и класическия за модела волан.
колеги търсенето на волана който съм дал за пример по горе продължава,както се разбра вече уредите са намерени но ми трябва датчик за налягане на маслото.
колеги търсенето на волана който съм дал за пример по горе продължава,както се разбра вече уредите са намерени но ми трябва датчик за налягане на маслото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега знам но това ще ми е последна алтернатива ако не намеря от тук.
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Успех с Голфа, моето мнение е да се придържаш към стоковия вид на този култов модел 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Със сигурност ще се придържам,от начало си мислех за ел.стъкла централно и т.н... глезоти както и да го правя ръчка но се отказах и сега смятам пролета да го почна с освежаване на боята премахване на тук таме раждички,едно ново стоково окачване малко козметика и го меткам в гаража на сухичко,а за глезотики и изгъзиците ще си взема друго мк1 и него ще си го кича и правя по бързичко но всичко с реда си да направя първо този после ще мислим за друг.
-
- Автомобил:
- Двигател:
да разбутам малко и да споделя че преди няколко дни се разделих (продадох)с количката си причината е че количката бе автомат и слабичка което малко или много ме дразнеше а за смяна на мотори и т.н.. ми бе жал да съсипя толкова запазен екземпляр и за това реших и я дадох на друг по грижлив и ентусиазиран човек да си я глези и кара с кеф,а аз ще се насоча към някоя друга количка за която няма да ми е жал да и правя каквито и да били доработки :)