Браво,младеж много се кефя и възхищавам на такива хора като теб ,няма да се отказваш лека по-лека ще се получат нещата,в тази кратка история която си споделил видях себе си преди има няма 10 години .Успех и Голфето е супер
Браво колега продължавай в същия дух ,повечето от форума сме били на твойто дередже (извинявам се за турцизма)но не сме се отказали ,имаш моята подкрепа .Поздрави и много успех в начинанието .
Малко нови снимчиции :)) Освежих всички черни пластмаси по екстериора, изтърках с водно стоповете и ги лакирах, сложих плитко рекаро (снимки утре на светло )
Купето даже изглежда много хубаво като за близо 30 годишна кола, връщам си думите за 400 лв вероятно и аз бих я взел Продължавай да я правиш, купето щом е здраво, другото се прави Само не разбрах документално оправи ли си я че си е кофти в "чужда" кола да наливаш пари.
Според мене за тези пари който си я взел се очакваше да е още по зле.Като знам тука във Шумен за по 700-800лв. какви гробове продават тази е С класа така,че си с перфектен автомобил за малко пари.Пък и моето мнение е,че си е запазена ;)
Браво абонирам съм за темата ти очаквам развитие с нетърпение ;)
(Не го казвам с лоши чувства да не оставам неправилно разбран)
Евала пич че дори с трудно заделени пари си осъществяваш мечтата. Много добре изглежда голфчето. Напомня ми за преди 3-4 години когато запознах да заделям джобни за да си модифицирам дъртата кошница която ме научи да карам и все още я пазя колкото и да ме подиграват. Ще ти влезе под кожата колата както каза колега в предните постове и няма да искаш да се разделиш с нея дори да трябва скъп ремонт. Успех с постигането на визията която искаш
Наистина оправи я документално, за да не стегнеш на някой друг автомобила. Моята има нужда от оправяне на козметични забележки, ако искаш да ти я дам без прехвъвляне. Шегичка