Колеги с добермани?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колеги с добермани?
питбулче?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Звучи ми малко като "Много ми харесват цветът и външния вид на онази кола".TiL написа:В добермана ми харесва окраската, стойката... За характера не мога да кажа, нямам преки наблюдения ...

parno написа:питбулче?
Колегата каза че питовете били за комплексари

- jarulmo
- Автомобил:
- Двигател:
Кане корсо е много добър пазач умее да пази дома и семейството много добре
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
jarulmo написа:Кане корсо е много добър пазач умее да пази дома и семейството много добре
И са страшно красиви и умни, козината им е като персииски килим. На допир са просто уникални! По-големи са от питбулите на размер, но изобщо не са тромави.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Аз съм имал стафордшир - женска . Много умна и послушна
и не съм се чувствал комплексар . Навън си играеше със всеки , но в момента в който влезеше в къщи - коренна промяна , не можеше да влезе никой страничен човек у дома , дори и този с който си играеше на донеси-пръчка преди десет минути навън ! Много тиха , лаеше само ако види мечка , или не може да достигне "нарушител" .
Никога не посягаше на деца и дом.животни . Само на няколко пъти спречквания с ...тъмнозелените
не можаш да я оттуча ,миризмата им ли какво , я влудяваха , ма и те като го видеха и минаваха отдалеч .
Отделях време за разходка и дресировки . Беше ми много мъчно като почина, малко късно разбрах ,че има рак и закъснях да и помогна ....

Никога не посягаше на деца и дом.животни . Само на няколко пъти спречквания с ...тъмнозелените

Отделях време за разходка и дресировки . Беше ми много мъчно като почина, малко късно разбрах ,че има рак и закъснях да и помогна ....
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivan_GT написа:parno написа:питбулче?
Колегата каза че питовете били за комплексари...така че едва ли

-
- Автомобил: mazda 323 f 2003g.
- Двигател:
Ако имаш достатъчно време да си с кучето няма да имаш проблем с добермана, много движение и обич, естествено от малко трябва да разбере кой е водача на глутницата. Чудесни кучета съм имах едно на около година го взех, но беше на приятел и се познавахме. Любимата ми порода е, имал съм немски овчарки, източноевропейска, каракачанска, дог, пудели. Много са умни и предани, супер пазачи са. Но основното е времето което можеш да му отделиш, ако го вземеш защото сега ти е интересно, а след няколко месеца ти писне и се превърне в бреме ще страда много. Може да стане и агресивно.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
А КГБ Териер?
П.П. Ротът във видеото е на 8.5 месеца, а КГБ-то е на 10 месеца
П.П.1 И рот, и кане са породи, които ако не знаеш как да се грижиш/възпитаваш/ за тях има опасност да станат агресивни и неконтролируеми. Всичко това от своя стана води до потенциални проблеми. Не казвам, че не стават за първо куче, но се подготви да отделяш време за четене в нета, книги и т.н., както и за дълги разходки за социализиране, както и тренировки.

П.П. Ротът във видеото е на 8.5 месеца, а КГБ-то е на 10 месеца

П.П.1 И рот, и кане са породи, които ако не знаеш как да се грижиш/възпитаваш/ за тях има опасност да станат агресивни и неконтролируеми. Всичко това от своя стана води до потенциални проблеми. Не казвам, че не стават за първо куче, но се подготви да отделяш време за четене в нета, книги и т.н., както и за дълги разходки за социализиране, както и тренировки.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Контакти:
Аз може да съм пристрастен, но ротвайлер е уникална порода.
Кучето от видеото е мое и ни е второ от този вид.
Кучето от видеото е мое и ни е второ от този вид.

Здравей колега
аз имам женски доберман с родословие от развъдник Из Онгъл вече шест години.
Няма друго куче за това време, което да съм срещнала и да съвместява всичките невероятни качества на добермана.
След два седмици си взимам и втори.
Ако го вземеш и си готов на любовта, която трябва да му дадеш и получиш, няма да сгрешиш, гарантирам ти го.
С такова куче трябва поведението да е желязна ръка в кадифена ръкавица- с любов, но и безкомпромисен контрол, без бой и тн.
Най- важното е добермана да е родословен, от хубави родословни родители, подбрани един за друг.
Разликата между истински доберман и уж родословните е голяма и то не в положителен за неродословните аспект.
Ако имаш интерес, пиши ми и ще ти помогна с каквато информация мога.
Прилагам и няколко снимки на моята красота Фабел Из Онгъл.

аз имам женски доберман с родословие от развъдник Из Онгъл вече шест години.
Няма друго куче за това време, което да съм срещнала и да съвместява всичките невероятни качества на добермана.
След два седмици си взимам и втори.
Ако го вземеш и си готов на любовта, която трябва да му дадеш и получиш, няма да сгрешиш, гарантирам ти го.
С такова куче трябва поведението да е желязна ръка в кадифена ръкавица- с любов, но и безкомпромисен контрол, без бой и тн.
Най- важното е добермана да е родословен, от хубави родословни родители, подбрани един за друг.
Разликата между истински доберман и уж родословните е голяма и то не в положителен за неродословните аспект.
Ако имаш интерес, пиши ми и ще ти помогна с каквато информация мога.
Прилагам и няколко снимки на моята красота Фабел Из Онгъл.

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Много е красива ! Личи си, че е гледана мома ! 

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Контакти:
Пу, пу, пу! Уникално куче

Върни се в “ОФФ-Топик - други”