Неработещ хладилник... на 3 дни ?!

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re: Неработещ хладилник... на 3 дни ?!

Мнениеот Bai Sando » Пет 07 мар 2014 20:14

Нека автора да каже като се постопли помещението,дали е тръгнал НЕО-то.
И в наща къща на село имаме един измислен хладилник,дето седи в салончето.
Купуваха го преди 2-3 години,пак някаква евтина марка и зимата не работи,само свети вътре.
Като се позгрее и тръгва :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kovach » Пет 14 мар 2014 15:40

fox_vt написа:Искай направо да ти сменят бройката даже и да е същата марка.То неото е до късмет или ще баца или ще стачкува,тръгне ли един път ще работи.

пп и една добавка че се сетих-помещението в което е хладилника нали не е под 10 градуса температура?

Предполагам че няма да го сменят. Ще пратят техници да го погледнат понеже е в гаранция. С мен така постъпиха, въпреки че хладилника (пак NEO) беше на 1 ден. Купих го, занесох го в нас, оставих го да поседи няколко часа за да се климатизира - включих го и работи. На следващия ден сутринта ставам - не работи. Веднага се обадих и ми казаха че ще пратят техници да го погледнат. Какви техници питам аз, че аз вчера го закупих и те ми казаха че такъв е реда. Както и да е, дойдоха техниците и установиха че камерата му е спукана :eek . Ок. Поправиха я и след 3 дена се спука на същото место... голямо ходене по мъките беше с този хладилник. Нищо повече няма да си купя от Техномаркет. :no

Потребителски аватар
Emo19888
Автомобил: Golf 4
Двигател: ALH TDI

Мнениеот Emo19888 » Сря 19 мар 2014 21:16

Накратко - на 2ри плащам хладилника, на 3ти го докарват, на 4ти го включвам - след два часа лед, хлад всичко тип топ; на 5ти спира. Дотук ясното - На 10ти подавам рекламация понеже ЯВНО няма да тръгне след като затоплихме кухнята, местихме го и в хола... На 11-ти ми звъни един "пичага" и ми вика - утре няма да мога сигурно ама за вдругиден (четвъртък) съм при вас - ОК, аз съм на работа ама жената си е вкъщи. Ни вест ни кост. Завчера (17.03) отново в Техномаркет и им казвам "Как не ви е срам - за 14 дни да работи един ден хладилника и само да чакам някой". От тях едно "ми то не зависи от нас" - Е кой от зависи - аз като продам нещо некачествено на някой отивам и му връщам парите - даже не му искам и касова бележка в повечето случаи. Както и да е - чакам техника. ТЕХНОМАРКЕТ НИКОГА ВЕЧЕ! :thumb_down Не стига че обслужването им е под всякаква критика - никога няма някой дето ти трябва и се въртиш като луд, ми и гаранциите им са страшни, няма що...

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Сря 19 мар 2014 21:50

Качи го в колата и обратно в магазина и да се оправят

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 20 мар 2014 8:10

TiL написа:Най-вероятно гаранцията не е към техномаркет, а към някакъв сервиз оторизиран от производителя.

K&К сервиз е гаранционния

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 20 мар 2014 10:02

IRRITATING написа:Качи го в колата и обратно в магазина и да се оправят

Най-добре.Все пак,ти си го взел от магазина! Не от сервиза!

Потребителски аватар
Powerplay
Автомобил: VW GOLF III
Двигател: ABF 1996
Контакти:

Мнениеот Powerplay » Чет 20 мар 2014 10:33

Ако все още не са дошли "великите техници" от Техномаркет , може да провериш реленцето отзад на компресора , ако са го удряли нещо някъде може да се е разхлабило леко и да не дава добър контакт.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 22 мар 2014 13:18

LILO&STICH написа:

Да е микровълнова добре,ама голям хладилник....ще го метна през прозореца ама няма да го помъкна до магазина и после да си го прибирам :mhihi

Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kovach » Нед 30 мар 2014 7:24

LILO&STICH написа:

Няма полза от това. Аз така направих и висях 3 часа пред магазина с голям хладилник до мен. Никой от магазина не ти обръща внимание, въпреки че всички в магазина знаят защо си там. На искането да се оправят те сега, ми отговориха че те не са техници а продавачи. Всеки познат който мина, ми честити че съм си купил нов хладилник. Обяснявах като малоумник че го връщам, нищо че е на 3 дена и не иска да работи след запояване на камерата. Седях, седях, колко седях... 3 часа. Накрая си го натоварих и пак в нас. На другия ден пак техници в нас. Луда работа е тва с Техномаркет :eek :neutral

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 30 мар 2014 8:21

Странно, аз преди месец ицах проблем с телевизора, първия път преди година с друг телевизор го занесох директно в сервиза и го чаках 6 седмици, накрая се обадих в к и к сервиз по телефона и щом чуха забавянето още по телефона ми казаха да ходя в магазина да си взема новия телевизор. Сега този го занесох директно в магазина, влезнах и им поисках количка да не го мъкна на ръце, дадоха ми хората протокол и след десетина дни ми се обадиха да си го прибера, сменили му матрицата.

Потребителски аватар
Emo19888

Мнениеот Emo19888 » Сря 02 апр 2014 19:07

Аз се отказах да се боря, просто нямам време - тия казаха ако до 10.04 (понеже на 10.03 е подадена рекламацията) - направо го сменят с нов. Още седмица на фаст фууд и с нов хладилник :D

Потребителски аватар
Emo19888

Мнениеот Emo19888 » Нед 13 апр 2014 20:57

РЕШЕНО - В Петък ми казаха да ида да си избера нов и беше заменен с доста по-добрия Либхер. НЕО НИКОГА ПОВЕЧЕ! Даже мисля и техномаркет никога повече.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пон 14 апр 2014 20:15

Ммм да ти кажа на един колега Либхера се скапа а беше в гаранция а на друг неото още бачка.Пак да се повторя това че човек реши да даде повече пари за хубаво име не означава че то няма да се счупи.И да се допълня че макар да го казвам това аз за по специални неща гледам да са "маркови" и силно се надявам късмета да е на моя страна :mhihi

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 14 апр 2014 20:25

Всеки уред може да дефектира.

Важното е какво се случва когато предявиш рекламация. При добрите търговци всичко минава безпроблемно. При техномаркет е трагедия. За справка тук: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&p=4109571

Откакто не пазарувам от тях нямам главоболия. Ще се изненадате колко други магазини за техника съществуват с по-добри цени и по-добро обслужване от прехваления техномаркет.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”