Молба към колегите от Варна

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
williams_vn
Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
Двигател:

Re: Молба към колегите от Варна

Мнениеот williams_vn » Чет 06 мар 2014 20:42

вчера минавах но отивах до КАТ като се прибирах бях толкова ядосан че забравих че ще минавам да му оставя някои лев и нещо за ядене на човека тия дни ще го навестя ,съжелявам ама чаках 3 часана опашка и накрая ми писна и за да не ги напсувам за тъпата бюрократщина си заминах и в понеделник с нови сили пак там

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Пет 07 мар 2014 16:22

Преди малко минах,оставих му 15лв,просто нямах повече...
Питах го за работа,каза че май ще почва отсреща,но не знае все още,дано започне...Питах го дали има нужда от нещо,каза не...Още ми е гадно за човеца...
Някой няма ли поне някой гараж или мазичка да му даде,поне временно..

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Съб 08 мар 2014 0:03

Е*аси живота...Сега стоя и си мисля - как може да има такива хора?Как може да оставиш човек на улицата (да не говорим за родител или роднина като цяло).
На мен в момента ми става кофти,като знам че ако спра климатика до мен ще ми е студено,а той от години живее там...Като се сетя,че не обичам студена храна,не обичам да спя на неудобно легло...направо ми става кофти за моите прищявки
Дали взема някакви помощи,пенсия?Прилича ми на над 60надявам се взема поне някаква пенсия...Дали има някакви здравословни проблеми,така като гледам май има пердета на очите или някакво друго заболяване :confused ?Дано греша.
Кофти ми е да го питам,защото не искам да го разстроя - още по-мъчно ще ми е на отиване.
Другия път като отивам ще му дам доволно храна и дрехи.Дано скоро поне му се намери подслон. :cry

Потребителски аватар
williams_vn
Двигател:

Мнениеот williams_vn » Съб 08 мар 2014 13:51

еи сега идвам от там оставих му храна за 2 дена топла беше като я занесох хляб кока кола и някакъв шоколад оставих 20 лева да има поговорих ме си малко надявал се да го вземат охрана на платения паркинг с колите дано да стане да си вземе някъде квартирка какво му трябва на човека баня тоалетна и една стая ,питах го дрехи имал не иска почна да се просълзява докато говорихме и аз си тръгнах че почна да ми става мъчно , мога да му дам вилата да живее там но е се намира в местноста "Боровец" далечко е от града и е в обратна посока . ще минавам от време на време да не казвам всеки ден през седмицата минавам често наблизо да купувам части за колите от една морга ще му нося храна поне това мога да направя . дано не се случват такива неща на никои не го пожелавам :icon_sad

Потребителски аватар
BeFree
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BeFree » Съб 08 мар 2014 14:52

Не познавам Варна. Не познавам и човека. Но според мен няма да е много трудно да му помогнем да си стъпи на краката.
Не знам с какво се е занимавал. Но най-добре според мен можем да помогнем ако просто му намерим работа. Имам предвид да се хванем да поровим обявите малко и да звъннем някой и друг телефон за наша сметка, какво толкова. Само че трябва някой да съгласува с него тези неща, а аз за съжаление няма как. Но ако кажете и ще ровя обяви, и CV ще спретна, и по телефон ще звънна - никакъв проблем.

А в най-розовият вариант, бихме могли да окажем наистина подкрепа. На първо четене не виждам повече от 400-500 лв месечни разходи. Бая хора има тук... няколко месеца все ще издържим :)
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=2b139402898560289&f1=details
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=2b138728320058983&f1=details

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Съб 08 мар 2014 16:02

според мен телевизията ще помогне доста.видяхме скорошния случай с оня баща и двете му деца колко бързо беше подпомогнат,жалко че се оказа недобросъвестен бащата.
а на този човечец сигурно общината ще може да му измисли някакво общинско жилище

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Съб 08 мар 2014 17:52

vinixxx написа:според мен телевизията ще помогне доста.видяхме скорошния случай с оня баща и двете му деца колко бързо беше подпомогнат,жалко че се оказа недобросъвестен бащата.
а на този човечец сигурно общината ще може да му измисли някакво общинско жилище

Да,но няма кой да изпрати случая на община,телевизия.Не съм от Варна,но съм често там,дайте предложение как да се свържем с някой,който наистина може да му помогне.Така като гледам,сам човечеца едва ли се е юрнал из общини,а и едва ли му обръщат такова внимание,каквото би последвало ако застанем зад гърба му повечко хора

Потребителски аватар
jarulmo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jarulmo » Съб 08 мар 2014 21:46

Колеги може някой да сподели проблема на човека с Наталия Симеонова в момента дават как помогна на един човек който и той няма къде да живее а е художник.

Потребителски аватар
motukata
Автомобил: mk2-mk4
Двигател: ABF-ASV

Мнениеот motukata » Нед 09 мар 2014 1:53

и аз това мисля,да се свържем с нея пък да видим как ще помогнат !

Потребителски аватар
djivogalaxy
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател:

Мнениеот djivogalaxy » Нед 09 мар 2014 10:24

Благодаря ви,колеги,че така присърце взехте историята!Мислите ли,че Наталия Симеонова ще обърне внимание?На тях им пишат и звънят хиляди хора.Не мисля,че ще се получи там,но нищо не пречи да пробваме!Не вярвах,че са останали добри хора!
Но нека някой преди да ходи да се разбираме тук,защото ако днес отидат 5 човека и му занесат храна,тя ще се развали.А така като някой знае,че друг е ходил днес ще отиде утре...Мисля,че организацията ще помогне.А относно общинските жилища,лично аз ще се заема да разпитам как стоят нещата!

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Нед 09 мар 2014 11:43

Не се знае до колко ще му стигне на човека храната,така че колкото повече толкова по-добре според мен.Малко са храните,развалящи се за 2-3 дни,особено домашно сготвените.Може днес да му занесат 5 човека ,но утре и вдругиден да не успее никой да му занесе.

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Нед 09 мар 2014 13:31

аз също се поинтересувах и според непотвърдена информация, тая джета е караулката за охрана на автокъщата на два етажа.до колкото разбрах и човека в нея не е един , а се въртят на смени. :rolleyes

Потребителски аватар
djivogalaxy
Двигател:

Мнениеот djivogalaxy » Нед 09 мар 2014 15:39

Какво искаш да кажеш колега?Че човека лъже само и само някой да му носи храна и други неща и си е окачил дрехите в колата само да заблуждава хората ли?

Потребителски аватар
djivogalaxy
Двигател:

Мнениеот djivogalaxy » Нед 09 мар 2014 15:43

toshara написа:
djivogalaxy написа:Благодаря ви,колеги,че така присърце взехте историята!Мислите ли,че Наталия Симеонова ще обърне внимание?На тях им пишат и звънят хиляди хора.Не мисля,че ще се получи там,но нищо не пречи да пробваме!Не вярвах,че са останали добри хора!
Но нека някой преди да ходи да се разбираме тук,защото ако днес отидат 5 човека и му занесат храна,тя ще се развали.А така като някой знае,че друг е ходил днес ще отиде утре...Мисля,че организацията ще помогне.А относно общинските жилища,лично аз ще се заема да разпитам как стоят нещата!

Не се знае до колко ще му стигне на човека храната,така че колкото повече толкова по-добре според мен.Малко са храните,развалящи се за 2-3 дни,особено домашно сготвените.Може днес да му занесат 5 човека ,но утре и вдругиден да не успее никой да му занесе.

Прав си колега :th_up

Потребителски аватар
williams_vn
Двигател:

Мнениеот williams_vn » Нед 09 мар 2014 17:50

тая работа ще я видим като мина 2-3 пъти нали няма да е все същия човечец

Върни се в “ОФФ-Топик - други”