Пасат Б3 - разлепено челно стъкло
- Lifeguard
- Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
- Двигател: AHU_AKU
Пасат Б3 - разлепено челно стъкло
Преди около 2-3 години ми сменяха челното стъкло в Кобра и явно са си оставили ръцете понеже много бързо взе да шуми и тече отпред и преди време го подлепвах със силикон отвънка по ръбовете колкото успях.Обаче там спира почва на друго място.Ония ден като реших да го огледам и го побутнах и то аха да падне цялото
.Мърда с около 1 см. Мисля,че няма да е проблем да се демонтира,но не знам от там нататък какаво се случва.Предполагам няма кой знае какво.Сваля се отвън уплътнението,зачиствам стария силикон,купувам нов и лепя,после пак уплътнението и това е,нали?Кажете ,ако има нещо по специфично? :)

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: Пасат Б3 - разлепено челно стъкло
Въобще не се мъчи,да не падне или счупи.Отиди пак в Кобрата и обясни проблема.Най-много да ти вземат 20лв.,но ще го наравятя като хората.
- Lifeguard
Iezekil написа:Въобще не се мъчи,да не падне или счупи.Отиди пак в Кобрата и обясни проблема.Най-много да ти вземат 20лв.,но ще го наравятя като хората.
Там е работата,че ми искат 40 лв. а хич не ми се дават.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Щом си сменял стъкло при тях би трябвало да имаш карта с гаранция за монтажа/залепването, която е безсрочна. Ако я пазиш говори настойчиво с приемчик, независимо че си се опитал да си го оправиш сам.
Ходил съм заради просълзяване на вода, следствие на разлепване на челно стъкло, закупено и монтирано в Кобра, около половин година след монтажа. Хората си свършиха работата без каквито и да е коментари или искане на пари.
Ходил съм заради просълзяване на вода, следствие на разлепване на челно стъкло, закупено и монтирано в Кобра, около половин година след монтажа. Хората си свършиха работата без каквито и да е коментари или искане на пари.
- Lifeguard
Dpop написа:Щом си сменял стъкло при тях би трябвало да имаш карта с гаранция за монтажа/залепването, която е безсрочна. Ако я пазиш говори настойчиво с приемчик, независимо че си се опитал да си го оправиш сам.
Баща ми е ходил тогава бог да го прости.И да са му дали такава карта кой знае къде е?! :(