Голф 4 помощ Air bag
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 помощ Air bag
Колеги купих голф 4 но като ми го докараха от Италия му светеше лампата за Air bag свалих капака пред пасажера и се указа, че самия Air bag липсва купих втора употреба но като го монтирах грешката не изчезва какво може да има или иска да се изтрие от паметта ?????
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Голф 4 помощ Air bag
много неща може да са, на мен ми свети също постоянно. На диагностика в "Порше" излезе че има проблем с краш-сензор, който бил във вратата. Вероятно протрита инсталация, ама кой знае 

- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Здравей колега,най-лесното което можеш да направиш е да закачиш колата на вагком и да изтриете грешката.
Ако с това не стане тога търси другаде причината,но както казва колегата над мен може да е някой датчик който задейства аирбега.
Ако с това не стане тога търси другаде причината,но както казва колегата над мен може да е някой датчик който задейства аирбега.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
както казва колегата закачи я на ваг-ком, ако не стане там и грешката е от краш-сензора тогава ваг-командер(той ги трие) или някой читав от морга 

-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
или иска да се изтрие от паметта
Да!Задължително!С цел безопасност грешките на Air bag не се изчистват сами след отстраняване на проблема.Трябва да се изтрият.Ако при следващият старт на мотора и чека на всички системи грешката изчезне(лампата загасне)-значи всичко е наред.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”