Ще купувам TFT ;)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
musura написа:...
Иначе според мен хвърлихте Niksi в едно нобрано лозе с тези монитори за по 900 лева![]()
...
Преди година и аз бях в същото лозе

Накрая ударих чертата и си взех LG1750SQ, което е със почти същите характеристики, като този модел, който musura предлага, но моя е 17''. Така че давам предпочитанията си за този модел - досега никакви проблеми нямам с LG-то. Аз лично търсех съвсем нормален изчистен монитор, а не някое извънземно, като Сонитата и Филипсите

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Miki написа:Scarchu написа::офф
Малко известен факт, е че 85% от марките монитори използват една и съща матрица:
LG/Philips, LG, Philips.
я дай линк да видим това откъде го измъдри
Ами реално погледнато производителите на LCD матрици са много малко. Основните играчи на този пазар са Benq, LG, Samsung -като трите фирми държат поне 80% от производството. Също така е вярно и за съвместната работа между Philips и LG - дефакто са произведени на едно и също място с едни и същи компоненти

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Почвам да обирам лозето лека полека.
Направо се ошашавих тотално.
Идеята е точно каквото musura казва - нещо просто, изчистено, по възможност без вградени говорители и т.н., за сравнително нормална сума. ЛГ-то ми хареса много, мога ли да разчитам че е наистина 8мс. и как седи въпроса с гаранцията на ЛГ.
П.С. Някой да даде мнение за Белинеа ??
Направо се ошашавих тотално.
Идеята е точно каквото musura казва - нещо просто, изчистено, по възможност без вградени говорители и т.н., за сравнително нормална сума. ЛГ-то ми хареса много, мога ли да разчитам че е наистина 8мс. и как седи въпроса с гаранцията на ЛГ.
П.С. Някой да даде мнение за Белинеа ??
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
musura написа:Niksi, LG-то е с 36 месеца гаранция, както повечето модели на пазара. Можеш да го получиш на 1-ва колонка от Мост + ДДС, което прави долу-горе около 450 лева.
Едно време ГолдСтар бяха много гадна марка, но за ЛГ напоследък чувам само хубави неща! И цената е супер!
Всъщност, преди нова година имаше един 20 или 21" wide screen на LG, на който се бях спрял аз. Май беше 100-120 лева по-скъп. Сега не го виждам в ценовата листа? musura?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:Всъщност, преди нова година имаше един 20 или 21" wide screen на LG, на който се бях спрял аз. Май беше 100-120 лева по-скъп. Сега не го виждам в ценовата листа? musura?
20.1" беше монитора и е много читав, но наистина ги няма в момента. Обаче не беше 100-120 лева отгоре, а малко повече ми се върти в главата около 620-630 лева. Иначе преките ми наблюдения от широкоекранни монирои са че наистина трябва да е поне 20" или нагоре, защото примерно 19"-ка е по-маък по вертикала от нормална 17", което пък си е гадно. При 20" widescreen вертикала е колкото нормална 17"-ка, а 22" вече е много добре

Иначе в момента Benq имат много добър 22" модел за 680 лв.
П.П. Съвсем скоро ще останат май само widescreen модели или поне ще станат по-масови, като масовите модели ще са 20-22"
Последна промяна от musura на Чет 04 яну 2007 20:13, променено общо 1 път.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09019886 А защо ли това е най-продавания продукт!!! Обади се на Дина и ходи до Технополис - мани ги тия LG
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:А защо ли това е най-продавания продукт!!!
Няма да ти отговарям, за да не се засегнеш, ама ми покажи само една причина, поради която този самсунг е по-добър от ЛГ-то, което по-горе съм постнал. Да не говорим за двете успоредни прави Техномаркет и Сервиз. И аз да запитам контра, защо ли ЛГ имат по-голям пазарен дял от Самсунг?
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.udoma.org/monitors.htm Ето един сайт,който повлия върху избора ми на монитор преди време!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”