за триене
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
Re: Мнения за конкретна обява VW Golf 4
Tова с отиването с парите е ясно,просто искам да се допитам за още мнения за автомобила и дали някой знае нещо за него или го е гледал(най-малкото може да е познат на човек от форума)а това че някой си фантазират че такава или подобна кола струва 3500 лв.
е луд той.Просто не ми се бият 200 км. път за да гледам поредния дарак АРЛ защото почти всички по обявите сам ги гледал и са тотален леш!

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Логиката ти е добре, ама представи си някой ти каже "читава е". Биеш 200км и разбираш, че не ти допада. Тогава? 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Логиката ти е добре, ама представи си някой ти каже "читава е". Биеш 200км и разбираш, че не ти допада. Тогава?
Тогава се пуска тема-а, че е измамник

Според мен колата е леш партал както казва колегата, ама без да съм я видял по снимки няма как да бъда категоричен! Но на тази цена, трябва да няма никакви забележки, което не е така, а и не ми се изброяват!
Виж тази която е пуснал колегата в продавалника 8900 си струва, но излиза дебело! Ако сам не видиш няма как да я харесаш!
- RO$$KO
Винаги е по-добре да има 2 мнение ако каже и се окаже зле здраве да е но пък може да ми се спестът пътят и разправиите!
Бих искал да изброиш забележките който си забелязал за да казваш че колата е леш?
Тази от продавалника е с толкова нереална цена че незнам какво си заслужава голф 4 за над 10 бона дори да е безупречна не си заслужава!
Бих искал да изброиш забележките който си забелязал за да казваш че колата е леш?
Тази от продавалника е с толкова нереална цена че незнам какво си заслужава голф 4 за над 10 бона дори да е безупречна не си заслужава!
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
За по малко от 9-9500 ще си купиш яма за пари
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
RO$$KO написа:Бих искал да изброиш забележките който си забелязал за да казваш че колата е леш?
Само като погледнеш на една от снимките, дясната страна от към пасажера, прага към предна дясна гума, е подбит, не е свита от удар от бордюр, а от вдигане на подемник, което значи, че е станала опел! Това забелязвам аз! Също волана не ми се вижда оригиналния за този модел, но може и да бъркам!
Не на последно място, за тези 9 бона, трябваше поне да направи снимки на светло, ама няма такива! Поне само заради това не бих ходил да я гледам, камо ли да бия 200км път! Това е мое мнение и не го налагам!
А тази от продавалника е доста по-свежа! Но това нищо не значи! И двете коли се продават на цената на Мерцедес Е 220 ЦДИ

- RO$$KO
Има и светли снимки просто не са от тая обява:
http://prodavalnik.com/vw-golf-iv-i28739427
Колата не е 9000лв а 8000лв. да не говорим,че претърпява мн. сериозен коментар.
Просто в момента е някаква страшна суша на пазара точно за този тип и държат мн. високи за някой дори нереални цени!
http://prodavalnik.com/vw-golf-iv-i28739427
Колата не е 9000лв а 8000лв. да не говорим,че претърпява мн. сериозен коментар.
Просто в момента е някаква страшна суша на пазара точно за този тип и държат мн. високи за някой дори нереални цени!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”