Проблем след смяна на ремък!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем след смяна на ремък!

Мнениеот Koksan » Чет 04 яну 2007 20:29

Здртавейте колеги! Вчера смених ремък на "полуколата" като преди това си добавихме и наши маркировки освен тия със чоповете и с 300 зора сменихме ремъка! Но колата сега нещо не върви по същия начин! Някак си няма мощност не е толкова пъргава! Вдигнах 180 на магистралата баче ... нямам си все едно не и достига въртящ момент! И се чудя дали е от това или е от кофти бензин защото ... преди това я карах 150км градско и мойе да не съм усетил кофти бензина но на извънградско я усетих как неще и неще маму дейба! Помогнете моля! :)

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Чет 04 яну 2007 20:59

Нещо сте объкали при смяната, най-вероятно центровката е избягала :idea:

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Чет 04 яну 2007 21:19

Помислих си го колега, но няма начин .. просто първо че тоя човек само с това се занимава второ всички белези съвпаднаха дори тези които ни слагахме .. а даже и ние сложихме един на капачката дето е за връзка м/у скоростната кутия и двигателя откадето се наблюдава съединителя! Там също мацнахме! И съвпадаха! Какво мойе да е станало майка му ......!!! Как да съм сигурен че е центровка! и Те сега да не ме ошушкат 50лв за нова ако отида да си направя! :(Че и без това ремакът струва 60лв близо ... а и знам ли на кой майстор ще попадна! :(

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”