голф 3 1,4 газ/бензин не пали и мига лампата на маслото
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф 3 1,4 газ/бензин не пали и мига лампата на маслото
Здравейте колеги! Колата е голф 3 1,4 газ/бензин. Моля за малко помощ и инфо. Преди около месец смених маслото, филтрите, свещи, нов е акумулатора. Една сутрин пробвам да запаля и не - старера върти, но след секунди започва да мига лампата на маслото и не става. Повиках както се казва "помощ от приятел", уж я оправил да ама не (и диагностика е правена). Тази сутрин отново същото, но това което ми направи впечатление днес беше, че дори и да опитвах да превключа на газ не се чуваше характерното цъкване на релето на газовата. Дали може да е свързано, че сумати и пари ми отидоха, а сигурно ще се окаже дребна работа
- ilianmilenin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не пали и мига лампата на маслото голф 3 1,4 газ/бензин
може да не ти качва маслената помпа.
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
И да не му качва маслената помпа пак ще запали , друг е въпроса колко дълго ще работи без масло ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Скоро смених и маслото и масления филтър. Даже бих казал, че е след основен ремонт. Бубината не е. Дали може да е от бензиновата помпа? Тази есен доста проблеми ми прави. Общо взето сега по време на студовете прави така, веднъж запали ли няма проблем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много вероятно - датчик на маслото -намира се до свещите с една жица която влиза в него, ако той е прецакан защитата се включва и компа си мисли че няма масло и блокирва паленето
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”