Лека, безаварийна и без птп-та
катастрофа на Цариградско
катастрофа на Цариградско
катастрофа на Цариградско срещу Окръжна между Г3 и такси в интервала 22.40-23.00 ч. Не изглеждаше да има жертви. Предницата на голфа е доста пострадала, жалко за колата. Най-вероятно несъобразена скорост и/или дистанция.
Момчета и аз катастрофирах на Цариградско преди около месец и половина и ме се е*а мамата заради един идиот дето ме засече и то в бус лентата а и аз се бях изцепил с 90 и колата като се хлъзна та ето:
Та са се набутах с 700 кинта за ремонт и части ебимо мамата да не ви се случва,че ако бях с голфа по тоя начин щеше да е поне 1000лв.
А и са в тая немотия се е еб*ло мамата!
Та са се набутах с 700 кинта за ремонт и части ебимо мамата да не ви се случва,че ако бях с голфа по тоя начин щеше да е поне 1000лв.
А и са в тая немотия се е еб*ло мамата!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:Мети, ти какво правиш в бус лентата?!?
И с превишена скорост?!?
А бе на мене ми се стори че оня дето го е засялъл е излязъл от бус лентата....А за скоростта.....Май ограничението е 80 на Цариградско и съм сигурен че малко от нас го спазват особено ако няма трафик...Или поне се движат на границата на огрганичението:)
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами то постоянно в бус-лентата на Цариградско си карат разни и си правят изпреварванията точно отдясно...
Аз почти всеки ден карам по Цариградско (живея малко след Окр. Болница) и си е ежедневие някой да те изпревари отдясно....
Хубаво, караш си с 80 в лявата лента и по някое време отзад почват да ти примигват, като не се дръпнеш, минават вдясно и те изпреварват
Аз почти всеки ден карам по Цариградско (живея малко след Окр. Болница) и си е ежедневие някой да те изпревари отдясно....
Хубаво, караш си с 80 в лявата лента и по някое време отзад почват да ти примигват, като не се дръпнеш, минават вдясно и те изпреварват
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Birdie написа:Ами то постоянно в бус-лентата на Цариградско си карат разни и си правят изпреварванията точно отдясно...
Е и аз живея там и ми се налага всеки ден по няколко пъти да минавам.
Само не ми казвайте,че всички тук спазвате ограничението от 80 км. по Цариградско!!
Колега,не мислете,че щом сте с 80км сте длъжен да си стоите в лява лента и да не помръдвате от там!!!
Аз лично избягвам лявата лента,защото много често някой решава било,че трябва да се престрои в последния момент,било,че просто му е кеф или нещо друго,да набие рязко спирачки
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
За тая катастрофа (голфа Vs. бакши) пишеше в нощен труп в петък . Голфа го е карал някакъв чужденец студент (мисля , че беше грък) и отивал да си вземе приятелката , та с доста превишена скорост от средна лента чуква най-дясна и удря таксито. Колата се водела на друг чужденец (пак грък) .
ППП
В статията се споменаваше нещо от рода.... "Наточен голф 3 размаза такси
"
ППП
В статията се споменаваше нещо от рода.... "Наточен голф 3 размаза такси
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:33, променено общо 1 път.