Даите ми съвет как да сложа 17-ки със спортно ока4ване опират в калниците на място камоли в движение.Имам и нормално ока4ване дали да не го сложа и да одрежа молко намотки? Имам и лилави прожини те какви са?С кои амортисори се слагат? Моля помагаите
П.С. Мисля 4е темата е за тук ако не е се извинявам!
Джанти 17 цола за Голф 3
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Джанти 17 цола за Голф 3
icoGT написа:Даите ми съвет как да сложа 17-ки със спортно ока4ване опират в калниците на място камоли в движение.Имам и нормално ока4ване дали да не го сложа и да одрежа молко намотки? Имам и лилави прожини те какви са?С кои амортисори се слагат? Моля помагаите
П.С. Мисля 4е темата е за тук ако не е се извинявам!
За да монтираш 17-ки трябва да намериш подходящи, тоест джанти, които излизат по-малко към калниците, ако все пак си се влюбил в накои - раздуй малко калниците и си пушка. И много е смешно кола с ляти джанти - още повече 17-ки и с меко окачване - пък и се губи полувината смисъл от тях. Ако ти се дават пари за двойнодействащи газови амортисьори сложи такива.
- bartokomus
- Автомобил:
- Двигател:
Ицо, аз в момента имам спортно окачване и съм с 195/45/16. това е макс. допустимото, пробвах с 205 гуми и ги нарязах задните - много неприятно! Затова съм сега с 195. Плюс това - съвет от мене - не слагай толкова широки - много убива мощността - има коренна разлика дали ще караш с 195 или 205 - а както ти искаш 215 ........ ти си знаеш, но ти го казвам от опит. Вярно - ще изглежда дяволски добре, но...........
Заводски допустимо е 215/35/16 и то със стандартните пружини! Ти искаш и да я сваляш - така че няма да стане ако не разшириш калниците.
Успех! И пиши на какво си се спрял!
Заводски допустимо е 215/35/16 и то със стандартните пружини! Ти искаш и да я сваляш - така че няма да стане ако не разшириш калниците.
Успех! И пиши на какво си се спрял!
Колега аз съм с Корадо със червени пружини, отпред дори са рязани гумата ми влиза четири пръста в калника и съм с 195*55*15 но пробвах да сложа 17 става с това окачване единствено с гума 195*40*17 и джантата не трябва да е по широка от 7.5 при тия параметри няма никакъв проблем а пък ако искаш да сложиш 9-ка определено трябва да раздуваш калниците не само за да събереш колелата а и по друга причина много е грозно да ти стърчат гумите по една педя от страни, това е лично мое мнение.
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 22:02, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Джанти 17 цола за Голф 3
Аз съм с голф 3 гт със спортно окачване фк 60 на 40 и мисля да зимам 17ки едните са 7.5J с 35ET а другите нз май са о те 7.5 или 8J с 40ЕТ как мислите ще се получат нещата ?