Здравейте ,Колеги. Имам един проблем с VWето и се надявам някои тук да може да помогне. Значи , карам Passat B-5 1.9 TDI AFN-110 коня. Автомобила по свое осмутрение минава в авариен режим когато си реши и после пак , когато прецени се връ6та в нормална работа.VAG-COMа ми изкарва грешка 0777-което ще рече проблем с реостата на педала на газта.Реостата си е наред обаче , щото при възникнал проблем установих , че;
Когато изгася двигателя -за да изляза от аварийния режим и после го стартирам пак , и преди да подам газ на педала задействам педала на спирачките и го държа натиснат , тогава и да подам газ двигателя не преминава в авариен режим.Пусна ли спирачките и подам газ - веднага отива в авариен режим. И тук много специалисти ми казваха , че проблема ми е в стоп-машинката.Вече съм сменил 3 машинки-без ефект. Първата я сменях щото наистина беше с проблем , но тогава нещата бяха други. Грешката беше друга ,а и влизаше в авариен режим при натискането на спирачките - не при отпуснати. Другото , което забелязах е , че "дивотийте" ги прави при много влажно време. И съответно , като намалее влагата - нещата се нормализират. Не знам обаче къде точно прониква тази влага. И според мен точно тук е разковничето. Силно се надявам тук да открия хора , които ще помогнат. Благодаря предварително
PASSAT B-5 TDI AFN 110 к.с. авариен режим при влажно време
Върни се в “Дизелови агрегати”