за зимата вече не знам.аз по принцип си мия само джамовете като спра да зареждам от някъде,а ако ще я мия най-много да мина праговете и калниците с водоструйка
Как миете колата си на Автомивката?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Ейййй, колегаааа, ти голЕм еуропеец стана бре! Ц-ц-ц-ц-ц... кога влезе, кога... се поевропейчи?!Stivi написа:... Да не забравяме че вече сме в Европа и това с миенето на колите кой където се сети /пред блока,на улицата/ би трябвали да се забрани както е в белите държави!
bomber написа:Да са остава и да забранят да си измиеш колата сам,примерно пред блока, или пред гаража
Колега заслужява ли си за 5лв.да мькнеш кофи с вода или да опьваш маркучи пред блока да си изцапаш обувките да ти прогизнат чорапите да си изцапаш и тениската абе да се окаляш до уши .Вместо тази ситуация в сьбота си купи един вестник уреди си среща с някой колеги от форума отидете на хубава авто мивка седнете пийте по кафе до като ви измият колите разтоварете се от тежката трудова седмица на цената от 5лв. за мивка ,2лв.за вестник и кафе прави 7лв.
За 7лв.някой хора се излагат
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
patzo написа:musura написа:Моя отговор го няма, аз я пребоядисвам, за да не се драска боята по автомивкиредовно на всеки 6 месеца
колега значи теб няма какво да те мислиме... явно ти плащат добре че пребоядисваш на 6 месеца
Няма лошо.. и аз мисля скоро да боядисвам че нещо много ми я изпонадраха
Aбе той май друго имаше в предвид.
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Зависи при мен ги има и двата случая понякога се чудя кво да правя и си направя една мивка с прахосмукачка пред блока и се чувствам удовлетворен, друг път ме мързи и я водя на мивка да я измият по-хубаво с препарат.
Та тия спорове йок нема да така а ше иначе са безсмислени, щото всеки си го прави както му е кеф
Та тия спорове йок нема да така а ше иначе са безсмислени, щото всеки си го прави както му е кеф
-
virus_2005
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отивам да си мия колата (бях извън София) и казвам, че искам безконтактно и тоя манго, който мие колите ми казва, че не може безконтактно, защото колата е червена и от червена може да стане розова
При което му се изсмях в лицето и му казах да я направи розова
Ставали розови
От 3 г. нова кола мита почти всяка седмица безконтактно и не е мръднал цвета
Лошото е че не винаги както казват колегите ги подсушават хубаво и после веднага полепва прахоляка, но аз си казвам и чакам да се подсуши както трябва. Някой даже печелят и багшиш 
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Много ме кефи безконтактното но става бавно .. друг вариянт на ОМВто четките щото ми изглеждат доста меки и финни и само 1 път съм сгрешил че съм отишъл на тях ... но това е отделно .
На пароструйките почти винаги изпускам и съм се заклел след 10тия път че вече няма да ходя
Извода ми е че най- добре си я мия сам с гъбата но ако можех и безконтактно щях да я мия (просто нямам техниката ) .
А за лака на черните коли не съм го забелязал освен на лявата ми врата но тя е различна
.
На пароструйките почти винаги изпускам и съм се заклел след 10тия път че вече няма да ходя
Извода ми е че най- добре си я мия сам с гъбата но ако можех и безконтактно щях да я мия (просто нямам техниката ) .
А за лака на черните коли не съм го забелязал освен на лявата ми врата но тя е различна
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”