здрасти колеги първо да кажа че нищо не разбирам от метанови уредви но маи и газаджиите в бургас толкова знаят

без да се засяга някои

та по въпроса колата е Г4 с метанова която е монтирана в далечната 2008 в италия

още в началото не вървеше добре на метан прекъсваше гасне и т.н.но мислех че проблема е в мен не съм свикнал

с времето нещата се влошаваха и сега е невъзможно да се кара на метан ГРАДСКО.ЗАЩО когато съм на светофар или просто трябва да тръгна по бързо и колата е на по малко от 2000 оборота прекъсва веднага обръща на бензин и се почва едно давене и друсане че си е...о маиката ще ме бият на някои сфетофар.така тва общо взето е проблема като съм извън града и няма смяна на скорости и ниски обороти всичко е ок.започнах да я водя по маистори но като я видят и бягат далеяе сотговори като много е стара,нямаме софт.за нея,можем да я закачим ама квото и да покаже части няма и.....ходих и в сервиза на брц в бургас и там греда.това което мнооо ме нерви е че никои даже не се навежда да погледне веднага ти искачат с тяхните си оферти за всичко ново и алабала портокала

та единствено един ми каза да ида в брц пловдив ако там могат да направят нещо а всичко което пише по компонентите е изпарител;BRCgenius dgm56802gm,mtm srl послеима една плочка на двигателя BRC SMART MTM SP1 CLASE2 2DLM110546.трето.EMULATOR SONDA LAMBDA EOBD memory 5.четвърто SENSOR DI PRESSIONE SMART GPL TURBO METANO P1 P2.и последно BRC MODULAR HI M.T.M.S.R.L. 2canall нещо като на снимките ако някои може да ме насочи какво да правя и може ли да се ремонтира тази тояга или да я махам че тая бутилка си тежи а да я возя само