От два дни се разправям с тази морга и ме изкараха извън нерви! Много са нагли там! Отидох в Събота да си купя някакви неща, които предварително съм видяла в сайта, извадила съм каталожните номера и отивам като ученичка с един лист и работещите там ми казват "О, ма ние тези ги нямаме" !?
Попитах след това за една конзола, която се оказа в последствие, че я има в наличност и исках да си я закупя, но ми отговориха, че за да съм си я закупила
със сигурност, трябвало да я си я поръчам с безплатна доставка.
Окей, обаждам се там на някакъв телефонен номер, стоейки пред моргата и чувайки как звънни телефона на ТОЗИ, с който съм говорила точно преди 30 секунди

Помислих си, че аз съм луда.. щото разговарям със същия тъпак и не мога да включа кво се случва.. абе седя на 2 метра от него и го гледам как си говори с мен, все едно аз съм в Русе. Каква е разликата да си я поръчам на крак и да си я поръчам по телефона не можах да разбера, както и да е.
Днес става 13:00, става 15:00 става 17:00 няма доставка.. по едно време ми звънни телефона - от моргата
"Ъъ, здравейтИ от МегаПартс съм, ами вий къе се намиритИ"? - Казвам ТОЧЕН адрес за 18 път сигурно, обаче се оказах НЕнамираема! След 2 минути - Алоу, абе аз съм спрял тука в квартала ви, ама продължавам да не мога да ви намирам?
Изгубих още 5 минити да обяснявам къде точно се намирам и в отговор на това получавам " Ама аз ни моа да знам всички улици в София,
бе "

Моля?!? Ами ако искат аз да ги знам, а?
В последстие запалих колата и отидох да си ДОСТАВЯ САМА пратката, пък и всичкото отгоре ми взеха повече от цената, която беше в сайта. Явно и доставката, която САМА си направих се заплаща. Не е въпроса в парите, а затова, че са МЕГА некоректни и МЕГА несериозни!