Благодаря за положителните коментари обичам да ги чета макар и рядко.Джантите и преди съм ги слагал в началото на темата има снимки те са на приятел и исках малко разнообразие за няколко дни и ми ги даде аз му дадох моите но днес си ги взе.
Иначе и на мен ми харесват как и стоят но все си мисля че 2-ката си е за голям борд.
А иначе относно цвета,да от слънцето винаги така се получава след като я измия и я пекне слънце и малко розовее.
Другото което е като интересна новина по колата че живот и здраве след феста ако се задържат температурите ще започвам да я подготвям за цялостно пребоядисване.Ще се сменя предния капак,задната 3/5 врата и ще се пипне малко маската под бронята.Цвета ще се запази същия няма да има промени и живот и здраве ако останат парички ще оправя джантите.
Имам идеи за черна среда с полиран борд,бяла среда с полиран борд или просто да им оправя ръбовете по бордовете и да си ги оставя бели,разбира се ще се пребоядисат.
Мислех и за обръщане на железни джанти,като идеята точно е да се обърнат само две за отзад.
Вашето мнение ?