vasstop написа:vladtod написа:vasstop написа:Моя данък е 8 лева и 36 стотинки![]()
![]()
това ще е за мотопед симсон :oops:
Г3 1.4 АБД...
Годишен данък МПС?
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Годишен данък МПС
Ако калкулатора на НАП, който са посочили Exell и versace се отнася за 2007 г. аз съм доволен защото излиза, че няма разлика от сумата която платих за 2006 г.
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Да, ама точно този АБД ти не можеш да му се опънеш
![]()
![]()
![]()
бех тука разбунил духовете, ама айде
колегата отдолу, земи и махни цитата, че нищо не правиме така
че лъсна тоя АБД
Последна промяна от dude на Пет 05 яну 2007 17:05, променено общо 1 път.
-
lllubo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сега поразгледах закона (Закона за местните данъци и такси), щото имаше промени. Специялно за леките коли за плащането на данъка не виждам да има изменения и нещата са си както за 2006 (тия дни ще проуча по-подробно дали има промени които ни касаят, че сега нямам много време). Има изменения за другите и може би за някои частни случаи, не съм го чел подробно закона, само това което ме интересува.
В допълнение да кажа че има един член за намаляване на данъка с още 5%
Чл. 60. (1) Данъкът се заплаща на две равни вноски в следните срокове: до 31 март и до 30 септември на годината, за която е дължим. На предплатилите за цялата година в първия срок се прави отстъпка от 5 на сто.
мисля че ви става ясно че може да си намалите данъка с още 5% ако го платите наведнъж до 31 март
В допълнение да кажа че има един член за намаляване на данъка с още 5%
Чл. 60. (1) Данъкът се заплаща на две равни вноски в следните срокове: до 31 март и до 30 септември на годината, за която е дължим. На предплатилите за цялата година в първия срок се прави отстъпка от 5 на сто.
мисля че ви става ясно че може да си намалите данъка с още 5% ако го платите наведнъж до 31 март
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”