Здравейте,нов съм във форума и може и да изнаглея,като директно задам въпроса си.
Собственик съм на Passat b5 , края на 2002 , мисля , като автомобила е перфектен,освен фабричното му касетофонче.
Тъй като ми писна да слушам всекидневно една и съща музика по радиото,ми се прииска да си качвам някакви песни от Pc-то,но пък проблема е , че нямам CD на колата.
Интересува ме дали някъде в София могат и дали изобщо е възможно да се монтира CD към оригиналното радио,без да развалям интериора около него,просто над радиото да има и едно CD(може и да заеме "монетника").
Другият вариант е CD Changer,но пък не знам къде и каква сума ще ми излезне удоволствието,и дали може да се монтира в жабката,например,а не в багажника.
Третият и най-удачен вариант за мен е монтиране на USB изход към радиото.
Просто искам да слушам качена музика,без да си развалям хубавото радио,без да закупувам ново(което няма и да се връзва с цветовете,нали...).
Моля за предложение(и цени)относно кое би било най-удачно,като и сервиз,в който да ми го направят.
Благодаря предварително!! :))

PASSAT B5 - Смяна/Добавяне на CD,мнение.
Re: PASSAT B5 - Смяна/Добавяне на CD,мнение.
Може . Обаче само оригинален ченджър или СД . Има и варианти като xcar link grom audio и подобни .
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Другия вaриянт е дa си извaдиш един AUX нa гaмaтa и дa си слушкaш музикa от телефонa или друг плеaр.Имa темa потърси я ,aко те интересувa. 

- Powerplay
- Автомобил: VW GOLF III
- Двигател: ABF 1996
- Контакти:
Можеш да си извадиш и USB , Фм трансмитер ти трябва (връзва се директно към приемника на твоето радио като се намалява силата на сигнала със 1 проста схемичка на стойност 4-5лв).
Звукът не е 100% чист (особено докато минаваш покрай някой таксиджия) , но пък извънградско е неразличимо от възпроизвеждането от диск.
Моя съвет не се занимавай с глупости , а ходи и си купи едно плеърче за 100-110лв с USB (без дискове)и забравяш за проблеми.
Звукът не е 100% чист (особено докато минаваш покрай някой таксиджия) , но пък извънградско е неразличимо от възпроизвеждането от диск.
Моя съвет не се занимавай с глупости , а ходи и си купи едно плеърче за 100-110лв с USB (без дискове)и забравяш за проблеми.
Changer-a може да се монтира и в подлакътника. За да го монтираш отпред ,трябва да смениш централната конзола а такава 2 DIN (като за фабричната навигация). Не става просто да се монтира на мястото на барчето.
Най-добрия вариант според мен е да си вземеш плеяр с usb , който да се връзва с интериора :) и между другото пасата ти е б5.5 ,а не б5 :)
Най-добрия вариант според мен е да си вземеш плеяр с usb , който да се връзва с интериора :) и между другото пасата ти е б5.5 ,а не б5 :)
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Можеш да вземеш това:
Car MP3 player, digital CD changer,XCarLink USB/SD for VW (iso 8pin),, MP3 changer, car MP3 player
http://www.aliexpress.com/store/product/Car-MP3-player-digital-CD-changer-XCarLink-USB-SD-for-VW-iso-8pin-MP3-changer-car/701863_375796965.html
US $76.00 = 113 лева
Ако го купиш от тук е окло 240 лева!
Car MP3 player, digital CD changer,XCarLink USB/SD for VW (iso 8pin),, MP3 changer, car MP3 player
http://www.aliexpress.com/store/product/Car-MP3-player-digital-CD-changer-XCarLink-USB-SD-for-VW-iso-8pin-MP3-changer-car/701863_375796965.html
US $76.00 = 113 лева
Ако го купиш от тук е окло 240 лева!
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Добре дошъл във форума колега.
Добре ше е да си попълниш целия профил за да може за напред да е по лесно да се разбере за каква кола става въпрос ако забравиш да споменеш.
една интересна тема : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785

Добре ше е да си попълниш целия профил за да може за напред да е по лесно да се разбере за каква кола става въпрос ако забравиш да споменеш.
една интересна тема : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”