GTI generation по бТВ ..

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пет 05 яну 2007 0:00

Sir T написа:
отговора следва на лично съобщение .. да не зацапваме темата допълнително, че имам какво да ти кажа ;)

Ама как така на лично,мене тъкмо ми стана интересно :evil: .А дам,а
между другото СърТ ,викаш не дават тез Голф5ГТИ,а някаква информациика поне горе долу кога шго дадат да имаш?

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 05 яну 2007 0:04

ще ти го пратя да четеш .. ама да не се сърдят другите, затова му отговорих на лично ..

Относно Golf V GTI няма човек, който повече да иска да направим този тест. От като карах Audi TT 2.0TFSI с DSG кутия само за Golf V GTI си мисля .. трябва да е мноо добър! Поне навсякъде пишат, че се е върнал към оригинала. Британските журналисти доста плюят Golf IV GTI, че бил бавен и тромав, но там е 125к.с. и дори Джеръми Кларксън каза, че е по-бавен от дизелова Skoda Octavia, което ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ВЯРНО! После разбрах, че там Mk IV GTI е друг мотор.

В крайна сметка на въпроса - "чакаме го.." :roll: каквото и да значи и колкото и да продължи :evil:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 05 яну 2007 7:48

Sir T - В Пловдив мернах за сега 2 МК5 GTI. В София и другите големи градове има 100% поне още 5-10. Как стоят нещата с частно GTi, а не взето от Порше БГ? Джереми в една серия беше взел от барабаниста на Пинк Флойд едно Енцо :)

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 05 яну 2007 12:09

то и аз нямам нищо против да вземем нечие Enzo :D :D цял ден ще говоря каква книга е написал ;) дори и да не е "Inside out"

с Golf V GTI обаче не познаваме никого .. :roll: не, че с Enzo познаваме .. :lol:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 05 яну 2007 12:49

Huizel написа: Ама как така на лично,мене тъкмо ми стана интересно :evil: ?

а па ти па си пусни канал романтика! mhihi
сори за спама че не се стърпях...mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
drift
Автомобил: Skoda Octavia TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот drift » Пет 05 яну 2007 13:22

Sir T написа:ще ти го пратя да четеш .. ама да не се сърдят другите, затова му отговорих на лично ..

Относно Golf V GTI няма човек, който повече да иска да направим този тест. От като карах Audi TT 2.0TFSI с DSG кутия само за Golf V GTI си мисля .. трябва да е мноо добър! Поне навсякъде пишат, че се е върнал към оригинала. Британските журналисти доста плюят Golf IV GTI, че бил бавен и тромав, но там е 125к.с. и дори Джеръми Кларксън каза, че е по-бавен от дизелова Skoda Octavia, което ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ВЯРНО! После разбрах, че там Mk IV GTI е друг мотор.

В крайна сметка на въпроса - "чакаме го.." :roll: каквото и да значи и колкото и да продължи :evil:
Да дори стареца направи такава гонка и Шкодата го би което много ме очуди тогава,но ето сега разбирам че там ГТИ-то е с друг мотор!!!

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 05 яну 2007 22:54

aз бях направо потресен .. наскоро гледах в една книжарничка някаква британска "библия" за култови автомобили и наред с разни ти ми интегралета беше и моето GTI, тъкмо се запътих към касата да си купя книжлето и в един момент установих, че дадените спецификации на колите са за UK.

1,4mpi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 1,4mpi » Нед 07 яну 2007 1:49

Бре хората казаха,че началото на годината ще е тук,но явно имат много работа (пък и няма кой да поръча таквоз чудо).Сигурен съм,че има ЕОС служебен 2,0ТФСИ,имаше и едно Р32.Стандартното ниво на оборудване на ГТИ за БГ е доволно куцо(както ина Октавия РС) за да се пести от крайна цена(тук се цели Фокус СТ).Между другото Порше ще внася всичко без Сеат,което ще го направи най-големия вносител.А относно ДСГто-знаете ли,че дигателят с ДСГ е с друг софтуер(други криви и редлайн) и е над 200коня(около 207),при Ауди пък официално е повече нм(може би заради различното разположение).С тези ТФСИ всичко е мътна Индия-185,200,230,240 при еднакво желязо.Иначе моята Октавия идва края на месеца и ще видя върви или се влачи

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 07 яну 2007 2:24

1,4mpi написа:Бре хората казаха,че началото на годината ще е тук,но явно имат много работа (пък и няма кой да поръча таквоз чудо).Сигурен съм,че има ЕОС служебен 2,0ТФСИ,имаше и едно Р32.Стандартното ниво на оборудване на ГТИ за БГ е доволно куцо(както ина Октавия РС) за да се пести от крайна цена(тук се цели Фокус СТ).Между другото Порше ще внася всичко без Сеат,което ще го направи най-големия вносител.А относно ДСГто-знаете ли,че дигателят с ДСГ е с друг софтуер(други криви и редлайн) и е над 200коня(около 207),при Ауди пък официално е повече нм(може би заради различното разположение).С тези ТФСИ всичко е мътна Индия-185,200,230,240 при еднакво желязо.Иначе моята Октавия идва края на месеца и ще видя върви или се влачи

Честито за октавията, може да споделиш каква е?

00Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 00Cool » Пон 08 яну 2007 12:47

само едно включване по темата какво стана с ГТИ представянето или о6те липсва някой модел

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 08 яну 2007 14:12

липсва Golf V GTI .. обсъдили сме го по-нагоре този момент

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 25 яну 2007 16:19

по последно инфо Golf V GTI идва Февруари месец .. дори са обещали комплект гуми с колата, което означава, че ако остане в сила това нещо, ще направим едно мнооооооооооооого добро предаване!

Та .. понеже съм мноого "умен" си затрих всички Лични Съобщения с телефоните на хората, които са готови да споделят Golf mk I, mk II и mk III GTI за да направим предаването! Ако може .. да ми ги пратите пак и да си ги запиша този път, та като наближи момента да Ви се обадя!
Отново моля за възможно най-запазените и близки до оригинала автомобили!

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Чет 25 яну 2007 16:53

Предполагам, че тези, които не сме в списъка можем да дойдем за калабалък с нашите колици. Аз съм с Г2 GTI.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 25 яну 2007 18:17

относно самото предаване по време на студиините снимки заповядайте целия клуб, но на снимките на самото предаване, когато карам колите не каня никого, защото карам бързо, пазя операторите и т.н., та не е удобно честно казано.

Ще оповестя датата на въпросните студийни снимки предварително .. да стигнем до там.

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Чет 25 яну 2007 19:25

Чакам с нетърпение.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”