Не съм писал от доста време, как протича развитието на автомобила. Средата на януари месец намерих дългочаканите вежди и подкалници от г60. Не бяха в добро състояние, но имайки предвид парите, за които ги взех, просто бяха подарък. И бяха 4 броя.
Това е първата снимка, която имам на веждите.

Последва дребен ремонт и слагане за проба на колата

Това беше веждата, която беше най - зле.

След кратка преработка изглеждаха почти като нови.

Вече бях сложил предните, когато благодарение на господата
Gygabyte и
ZeroCool намерих страхотен комплект вежди, прагове, лайстни, предни калници, подкалници и предна решетка заедно с фаровете/за да ги сменявам, когато ми омръзне/

, от италиански автомобил, който беше на 83000км

Кофтито е, че беше в кал до колене и когато ги свалях, даже не можах да сваля предните калници и трябваше момчето да ги свали след няколко дни и да ми ги прати с еконт, беше на адския дъжд и се наложи да пътувам после до Враца гол до кръста

. Мъка ми беше да ги сваля, искаше ми се да взема цялото купе, защото беше Перфектно, но нямах в тоя момент парите
Ванка, Дидо - Благодаря Ви от сърце

Никога не бях виждал по - запазен комплект, още повече на тая цена. Страхотни момчета сте, но много цапате из темите беее

. Имате едно НЕ търкалящо се шише от мен, знаете кога и къде!
След Като получих комплекта изцяло веднага го сложих, защото нямаше никакво време до фестивалът.

Калниците са без точица ръжда или криво, което ме навежда на мисълта да сменя моят ляв, защото има дребни забележчици. Това напред във времето.
Старият комплект вежди почти светкавично беше продаден на един много силен човек

от форума.
Окачването беше 60/40.
Един подарък, който получих от един голям човек / и в буквалния и в преносния смисъл/, а именно Пламен -
AE86
И нещо, което получих днес от един много скъп за мен приятел - Георги Делчев

. Всичко е боядисано прахово и е станало повече от перфектно

За пореден път получавам подарък от него. БЛАГОДАРЯ!

Много хора ме питаха какво се случва с климатика. По него се работи бавно, без да се бърза, за да стане така както искам. Слагането е лесно. Предвидено е за края на този сезон
Още малко снимки от Феста, на който автомобилът присъстваше тази година. Благодаря на
krasi_gti за поредните страхотни снимки

Това е. Лека вечер и поздрави на всички!