Това е някаква случайност
 Това е някаква случайност   

И стопчетата ако ги затъмниш са едно към едно
 И стопчетата ако ги затъмниш са едно към едно   Ако идваш на събора те очаква фотосесия с моя Gollfy
 Ако идваш на събора те очаква фотосесия с моя Gollfy   

и го махнах иначе гледам мислим еднакво и аз съм сложил белия плафон и аз мисля да слагам голио на дръжките на вратите и за стъклата сега ако ми кажеш че си сложил и белите диодни крушки за задна скорост ще падна
  и го махнах иначе гледам мислим еднакво и аз съм сложил белия плафон и аз мисля да слагам голио на дръжките на вратите и за стъклата сега ако ми кажеш че си сложил и белите диодни крушки за задна скорост ще падна   

Махнах крушките за задната защото ме дразнят по някакъв начин незнам какъв.Затъмнил съм ги със спрей и мисля че няма да имаш проблем през деня и през вечерта мигача според мен еднакво
 Махнах крушките за задната защото ме дразнят по някакъв начин незнам какъв.Затъмнил съм ги със спрей и мисля че няма да имаш проблем през деня и през вечерта мигача според мен еднакво   

Сложил съм диодна лента около стъклото на фара.Не си личи че има нещо,явно съм доста добър
 Сложил съм диодна лента около стъклото на фара.Не си личи че има нещо,явно съм доста добър   Искам да поясня на колеги че така ще е за определено време докато дойде реда и на фаровете.Мисля да купя кристални стъкла и диодни рингове,вместо да купя ,,кристални фарове,, с пластмасови стъкла или по-точно капаци.Не искам да обидя някой колега ако е така моля да бъда извинен.Собствено мнение.А вие колеги какво ще кажете
 Искам да поясня на колеги че така ще е за определено време докато дойде реда и на фаровете.Мисля да купя кристални стъкла и диодни рингове,вместо да купя ,,кристални фарове,, с пластмасови стъкла или по-точно капаци.Не искам да обидя някой колега ако е така моля да бъда извинен.Собствено мнение.А вие колеги какво ще кажете

durex1baby написа:От Сливен съм колега

Благодарение на един колега от форума (той си знае) а именно предни ел.стъкла
 Благодарение на един колега от форума (той си знае) а именно предни ел.стъкла   Като подарък получих и спойлер на 5-тата врата пак от същия колега и незнАм просто как да му се отблагодаря.Тези дни ще кача снимки на вече монтираното спойлерче.
 Като подарък получих и спойлер на 5-тата врата пак от същия колега и незнАм просто как да му се отблагодаря.Тези дни ще кача снимки на вече монтираното спойлерче.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта