.
 .Най-добре е V6 или 1.8Т, колата е твоя ти решаваш, тия 6ци много тежки и мудни.
 .
 . и аз съм за 1.8Т иначе .. там ще се родиш
 и аз съм за 1.8Т иначе .. там ще се родиш  

Fearless написа:Тамън щях да ти постна ето този линк (въпреки всичко ще го постна) : http://prodavalnik.com/audi-a3-vw-r32-used-3-2l-vr6-engine-2008-i45371023
И тогава видях заглавието

Fearless написа:Абсолютно съм съгласен,не го поствам на сериозно.Аз за сефте виждам такъв мотор в продавалник.Преработката ще е много голяма и няма да има смисъл

Съединителя е на 4000км.(SACHS). Скоростната кутия е ERT(2002г.)и не е от дефектните. Цената за скоростите и съединителя е 500лв. Възможни са доставки на части до София. Двигателя все още не е отворен за да се види какво е положението. Знам само, че бута вода в 3-ти цилиндър и докато не загрее на 90градуса, не работи като хората.
  Съединителя е на 4000км.(SACHS). Скоростната кутия е ERT(2002г.)и не е от дефектните. Цената за скоростите и съединителя е 500лв. Възможни са доставки на части до София. Двигателя все още не е отворен за да се види какво е положението. Знам само, че бута вода в 3-ти цилиндър и докато не загрее на 90градуса, не работи като хората.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта