Голф 3 АФН тресе ..

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
okti_1
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 3 АФН тресе ..

Мнениеот okti_1 » Нед 23 мар 2014 19:29

Аз ката тапанар,не че не съм де да те попитам случайно да си погледнал двата болта на изходящата магистрала дали са затегнати добре,че с тези вибраций дето ги имаш знам ли :gruebel
Там има и гарнитурка която доста финна :wink

Потребителски аватар
RusH_DeMoN
Автомобил: Vw Golf IV
Двигател: AHF

Мнениеот RusH_DeMoN » Нед 23 мар 2014 19:35

okti_1 написа:Аз ката тапанар,не че не съм де да те попитам случайно да си погледнал двата болта на изходящата магистрала дали са затегнати добре,че с тези вибраций дето ги имаш знам ли :gruebel
Там има и гарнитурка която доста финна :wink

Не не съм .. :no

Потребителски аватар
ch5393ah
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ch5393ah » Пон 24 мар 2014 0:12

RusH_DeMoN написа:
okti_1 написа:
ch5393ah написа:ами и да не е интересно маркуча от картерните пари влиза точно в смукатела на турбото...... интересно

Спор няма,прав си :th_up
Но аз останах с впечатление че на колегата турбината е омаслена външна което не е много добре и трябва да се види от къде е това масло.

Да колега така е забелязах го като сменях маслото и отдоло е цялата омаслена турбината... и сега възможно ли да е с това тресене и да не е пружините на клапаните ?!
Не съм разбрал, че става въпрос за външно (моя грешка) извинявам се! Но, колега, провери турбото за луфтове като махнеш маркуча на смукатела, откачи след това и другите маркучи към кулера да видиш колко масло има и там, прегледаи и геометрията на турбото дали се двиви добре и направи една диагностика за да видиш евентуално за грешки!

Върни се в “Дизелови агрегати”