В този линк е брошурата на Метро за момента,на втората страница има един сенник който според мен е само за стенен монтаж /а аз трябва да го сложа на тавана/ ,но може и нещо да се бъркам та търся второ мнение по въпроса !
http://issuu.com/promooferti/docs/____________________________________08689e0cc47e96/1?e=2041470/7036210
Въпрос за монтаж на сенник за тераса
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за монтаж на сенник за тераса !
Мда, за монтаж на стена е, миналото лято слагах точно такъв на терасата. В интерес на истината с две Г-образни планки може да се побългари за десетина минути и да се закачи на тавана 

- доно
- Автомобил: passat B6
- Двигател: BMP 2006
Re: Въпрос за монтаж на сенник за тераса
Колега аз съм със същия сенник на терасата вече близо 5г.Никакъв проблем с него,и нищо не трябва да побългаряваш за монтажа.Взет е от Метро.Ето няколко снимки от преди 5 мин.
- доно
- Автомобил: passat B6
- Двигател: BMP 2006
И последна
И моята има същите планки и може да се хване или за стена или за таван.
А някой намерил ли е начин или идея при малко по силен вятър да не се обръща нагоре.
Аз също имам от метро щора и ми писна да я вързвам с въжета при малко по силен вятър.
А някой намерил ли е начин или идея при малко по силен вятър да не се обръща нагоре.
Аз също имам от метро щора и ми писна да я вързвам с въжета при малко по силен вятър.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Благодарско,проблема е че никъде в брошурата или даже на закачените в самия магазин не са показани или ползвани тези планки с който се прави монтажа та да разбере човек че може и по двата начина ! Значи да купувам смело че иначе по фирмите за такъв размер почват от 350лв 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще можеш да го закачиш на тавана.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”