Passat - реална ли е цената
Passat - реална ли е цената
Здравейте колеги,
насочил съм се към покупка на Passat B6. След изчетеното из форума за модела стигнах до решението да бъде след 2008 година с Common Rail двигател. Като екстри имам изискване да има най вече парктроник и темпомат. Много ми се иска колата да бъде седан, не комби. Предпочитам първата регистрация на колата да бъде в българия, защото изчетох доста за това какви автомобили се вкарват от чужбина и по-специално от Италия. Имам два въпроса. 1.) Според вас колко е реалната цена на този тип автомобил? 2.) Намерих една оферта, за която се колебая и искам мнение от вас дали цената му е реална. Става дума за следното: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11394811835396435&f1=details&slink=61j7uz
насочил съм се към покупка на Passat B6. След изчетеното из форума за модела стигнах до решението да бъде след 2008 година с Common Rail двигател. Като екстри имам изискване да има най вече парктроник и темпомат. Много ми се иска колата да бъде седан, не комби. Предпочитам първата регистрация на колата да бъде в българия, защото изчетох доста за това какви автомобили се вкарват от чужбина и по-специално от Италия. Имам два въпроса. 1.) Според вас колко е реалната цена на този тип автомобил? 2.) Намерих една оферта, за която се колебая и искам мнение от вас дали цената му е реална. Става дума за следното: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11394811835396435&f1=details&slink=61j7uz
- golfvr66
- Автомобил: Golf 3 - 4
- Двигател: ABU 1Y ABS ARL
Re: Passat - реална ли е цената
Колега пасатът е хубав но според мен цената му е висока.
17000-18000 лв
17000-18000 лв
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Иди го разгледай, покарай го, и прецени дали ти се дават толкова пари за тази кола! Ние каквото и да кажем, едва ли собственика ще ти я даде на цената на колято ти си склонен да платиш за колата!
Взимаш собственика с теб и отивате да проверите сервизната история в сервиз на Фолксваген и ако всичко е така, и ти се дават парите за колата, си готов! Според мен си струва от всякъде, ако е истинска колата!
Взимаш собственика с теб и отивате да проверите сервизната история в сервиз на Фолксваген и ако всичко е така, и ти се дават парите за колата, си готов! Според мен си струва от всякъде, ако е истинска колата!
Реални километри...сервизна книжка...изключително запазен вид....обслужен...2 комплекта гуми със джанти....какво повече може да иска човек.По добре 21000 със пазърлък евентуално отколкото 18000лв за някои италианки саплък.Евтиното излиза много приятно във страна като България.Имаш ли сумата не се циганеи....
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Аз бих взел чисто нова кола за тези пари пък
...

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Можеш да купиш нова, ама няма да е Пасат. Даже не знам и за Джета дали ще стигнат
Евентуално някое Поло голо като пушка с 1.2 мотор

- FELIPE
Тотален оффтопик,за който се извинявам на автора на темата и с риск от напълно заслужено наказание,но не мога да премълча,примерче->

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Ф-ФУУЛС О-ОУВЪРСТИЪР Р-РЕД Д-ДЖЪНКЪР ФОРД 

Форда като му сложиш ДДС и отива доста нагоре от сумата която може би си е заделил човека.А и някак си като те видят със този Форд сякаш си от Търг. отдел на Кока-Кола..... 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Голямо сравнение - Пасат с 2.0 ТДИ срещу Фокус с 1.0 екобууст 
Бих предложил на този продавач примерно 20 000 лева и ако се навие бих го взел пасатът. Нов е струвал около 60 000 все пак.
Цената му е 20 бона БЕЗ ДДС. С ДДС става 24...

Бих предложил на този продавач примерно 20 000 лева и ако се навие бих го взел пасатът. Нов е струвал около 60 000 все пак.
anonym0us написа:Но този форд, с каското с регистрацията, и тем подобни неща, ще дойде минимум 23 бона!
Цената му е 20 бона БЕЗ ДДС. С ДДС става 24...
Последна промяна от stefan4o на Вто 25 мар 2014 21:05, променено общо 2 пъти.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
До колегата с Форд-а! Прав си, че новото си е ново! Но този форд, с каското с регистрацията, и тем подобни неща, ще дойде минимум 23 бона! Според мен няма как да сравняваме пасата с фор-да, едно с друго нямат нищо общо!
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Абе не че нещо ама за 25000 по-добре Бмв 5 серия...525/530хд около 2007,отколкото Пасат..или поне да е ЦЦ...ама всеки си решава сам 

- FELIPE
Ама кой е казал че ще е червен
,предполагам все още като купуваш нова кола можеш да и избереш цвета...и все пак,прочетохте ли 44-те повода за гордост,просто питам( http://www.motopfohe.bg/ )...този пример го намерих за 5 секунди да речем,не съм рекламен агент на форд,но все пак говорим за чисто нова кола с гаранция.Не ми се спори,той човека с пасата е будала да го продаде точно като му е изтекла гаранцията за 1/3 от цената,котка в чувал за 20 и няколко хиляди,браво.

- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
Стига с тези БМВ-та.Цените по поддръжката на е60 са доста по-високи от въпросният пасат + това няма такъв нескопосан интериор,като на БМВ.
Ако си готов да платиш тая цена, то по - добре събери още 5 - 6 000 и вземи нещо на 2 години и малко.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11387312993003932&f1=details&slink=61qj2k
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11387312993003932&f1=details&slink=61qj2k
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”