Ако някой ще минава на WP съвета ми е да прочете за какво става въпрос за да не се оплаква после! Аз за символичната сума която съм дал за телефончето спрямо възможностите му съм много доволен

icotoooo написа:От близо месец съм HTC Desire 500 и за момента съм доволен и нямам оплаквания
toshara написа:icotoooo написа:От близо месец съм HTC Desire 500 и за момента съм доволен и нямам оплаквания
И аз съм с такъв от седмица и предвид цената съм очарован :)
vwfena написа:...но това мисля че се решава с пренасочване...
vwfena написа:...Относно приложенията могат да се местят на картата памет...
Mario951 написа:Аз се престраших и направих прехода към Windows Phone 8 с Lumia 520 от няколко дена и за сега съм доволен, операционната система е много красива, минималистична (лично аз много го харесвам това) и работи много гладко дори и на най-нисък клас смартфон. Прехода е леко труден от андройд на уиндоус, но след 1-2 часа човъркане и след като си настой човек всичко (Microsoft Live, разни други синхронизации с Facebook и Google) е много удобен за ползванеИма и недосмислени работи, като опциите за силата на звука е най-големия проблем който скоро ще бъде отстранен с WP 8.1 но до тогава силата на звънене и на възпроизвеждане на медия е обвързана което си е доста тъпо, но като цяло на мен не ми създава проблеми. Иначе от конкретно тази Лумия за да е толкова евтина е "рязано" от дребни нещица, който не са задължително необходими, но щеше да бъде хубаво да ги има като: Светкавица на камера, подсветка на 3-те "бутона" под дисплея за което си знаех и не ме бърка, но това което ме изненада е че няма лампичка за нотификации/изхабена батерия
И поради факта че WP инсталира приложенията САМО на вградената памет ако някой мисли да си инсталира много приложения не мисля че ще му стигнат 8-те гб вградена от който почти 2 гб са системни.
Ако някой ще минава на WP съвета ми е да прочете за какво става въпрос за да не се оплаква после! Аз за символичната сума която съм дал за телефончето спрямо възможностите му съм много доволен
joro_kem написа:toshara написа:icotoooo написа:От близо месец съм HTC Desire 500 и за момента съм доволен и нямам оплаквания
И аз съм с такъв от седмица и предвид цената съм очарован :)
интересува ме дали са двусимови и как поддържат паралелни повиквания към двете карти. ако са, споделете.
ааа, и още нещо - достатъчна ли е вградената памет и могат ли да се местят приложения на sd картата?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта