Здравейте колеги,закупих Audi A3 8L TDI 90ps,1998г
но турбото е за смяна,какво евентуално освем стоковото турбо може да се сложи,някое което да речем за в бъдеще да поеме ъпгрейд до 160/70кс и същевременно да е издръжливо и на приемлива цена :)
имам и няколко други въпроса,чел съм масово,за поставяне на дюзи от 110ps,възможно ли е
и мисля евентуално да я позасиля,малко дайте предложения кое би било добре да се види.
Върти ми се изглавата,един интеколер отпред,да се вгради прилично,дюзи от 110,чип,може би спортен филтър,да се получи приятна евридейка.
17ки ще са и добре ли,ще ги върти ли,и като цяло да върви с тях да не са и тежки !
Audi A3 TDI 90ps Малко Ъпгрейд,турбо,дюзи и т.н Мнения
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Re: Audi A3 TDI 90ps Малко Ъпгрейд,турбо,дюзи и т.н Мнения
GT 1749 BA от 131-ца, или прави от твойта хибридна. Разпръсквачи над 0,240 спокойно 180+ коня, замисли се и за съединител, защото този ще роди бързо. Кулера е добра идея, но ако е много голям може да се получи турбо дупка.
Поздрави
Поздрави

може ли малко да поясниш за направата на моята като хибрид,и гледах нови кулери от търговец който има обява тук в форума
ето този кулер : http://tuningshopbg.com/1/5/15.html
ето този кулер : http://tuningshopbg.com/1/5/15.html
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Няма смисъл да бързаш със кулера, направи си първо турбалана. Хибрид от твоята означава монтиране на компресорна(студена) част от по голямо турбо, като запазиш задната(топла част) респективно връзката с генерацията.
А за тези неща заделил ли си едни 1500лв за началната инвестиция и още няколко стотарки ей така за всеки случай, иначе теми из форума има колкото искаш за силов тунинг и напомпване на тди-та, ако не намираш много теми за твоя мотор то това е заради факта че той не е много удачен за силов тунинг, не че е невъзможен но е инвестицийте са доста по-големи а резултата е на средно ниво
Върни се в “Дизелови агрегати”