Пасат В5 99 г. Заключена врата
Пасат В5 99 г. Заключена врата
Момчета, имам един казус, който не ми дава мира и търся разрешение. Проблема е следният и искам да го оправя, защото няма нещо, което да не може да стане. Смених жилото на предна лява врата на вътрешната дръжка и всичко работеше. Няколко пъти пробвах врата и жилата работеха без проблем и дойде време да пробвам дали централното заключва с дистанционното и заключи вратите, но за отключването не се получи на предна лява врата. Всички други се отключиха, но не и лявата.Всички жила работят, но явно са се разкачили и патрона не отключва, и пъпката не слиза до долу, а до средата. Не се отключва и разкачих и бърках и пробвах всичко и накрая отидох на sos майстор за отключване в Дървеница, но и там не можаха да отворят врата и казаха, че се е заключила много лошо. Искат да счупя кората и да търся нова по моргите, но това за мен не е приемливо и ще пробвам утре пак. Ще помоля, ако някой може да даде съвет, ще съм много благодарен. Колата е пасат Б5, 99 година.
Последна промяна от IvanMan на Вто 25 мар 2014 22:01, променено общо 1 път.
Причина: Коригирах заглавието!
Причина: Коригирах заглавието!
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
Re: Заключена врата, ПОМОЩ !
не си монтирал правилно жилото .освободи леко тапета откачи жилото от дръжката и пробваи пак
Re: Заключена врата, ПОМОЩ !
Това не съм го пробвал!Колега, какъв е правилният монтаж, моля ? Защото тогава всичко работеше и отваряше врата докато не заключих ? Благодаря за съвета и утре ще пробвам и ще пиша.
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
Re: Пасат В5 99 г. Заключена врата
когато захванеш жилото неправилно бравата блокира защото остава в средно положение наи вероятно не е захванато правилно в дръжката или самото жило е по дълго имал съм и такъв случаи
- mrpetrov
- Автомобил: 1997 Passat B5
- Двигател: 1.6 AHL
Това може и да помогне. Успех!
Момчета всичко се оправи. Бил съм забрал да закача кабела за централното и след като натиснах заключалката се заключи и нямаше как да отключа, без кабела да е на мястото си. Само си видях грешката, но на следващият ден. Благодаря на всички. Всичко зависи от човека :)