Еййй изтървал съм 2 страници :) тук в града имам един познат караше една бора V5 с една генерация вадеше страхотен звук, но пък турбото си е турбо като надуе става лудница, аз не съм фен мн на атмосферките, но избора е твой :)
То е ясно че техно тест няма да се минава.. Голфа е в мен. За момента съм на полусъединител за трансплантацията, защото нямам всички документи на колата все още.
мислил ли си какво ще правиш ако недай боже катастрофираш? На прегледа не гледат ли и код на двг :? Не хейтвам, само питам :) Пожелавам ти успех с суап-а
Нали се сещате, че след толкова набити средства и нерви, колата няма как да се продаде. Голфа няма платени данъци за последните 3 години които са на стойност 1000лв. и това не позволява прехвърлянето за този момент.
Четох по форума,че тебе не те бъркат неплатените данъци до момента на прехвърлянето,ако намериш кой да ти го прехвърли така,което е трудно ,но не невъзможно,после си плащаш данъка на новата собственост и си свиркаш т.е. не те интересуват данъчните задължения на предишния собственик.