Само трябва да му намеря средната част за клаксона и да го претапицирам в черно.
Голф МК 1 кабрио-набор 80
- kiko06
- Автомобил: golf 1 cabrio
- Двигател:
Re: Голф МК 1 кабрио-набор 80
Светлият волан ще е за специални случаи.За всеки ден съм приготвил този;

Само трябва да му намеря средната част за клаксона и да го претапицирам в черно.

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Ще стане колега,мераклия си и правиш всичко както трябва.Късмет с готината колица  

- 
				golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Трудно се намира отделно клаксона.Дори аз имам един без клаксон 

- performance
- Автомобил:
- Двигател:
Много добре се справяш,браво  

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега имам един стар калъф за гюрука когато е свален ,захабен е но ако нямаш такъв би послужил на тапицера ти да може да скрои кожата по него.Ако имаш интерес кажи и ще ти го изпратя 

- kiko06
- Двигател:
Здравейте колеги.Много Ви благодаря за хубавите думи по адрес на моето Голфче.  

В интерес на истината аз от 7-8 години се занимавам с 1-чки.През свободното си време съм в нета по разни английски,чешки и дори руски форуми и постоянно разглеждам проекти на други колеги.Горе-долу съм наясно каква искам да изглежда моята кола и от доста време се оглеждам за подходящите части.Първо бях избрал да сложа разглобяемите джанти BBS RM,но цените които искат за тях са високи за мен и в последствие избрах Schmidt Modern Line. Спрях се на 15-ки с гуми 195 50 15,даже ги качих на колата,но при по-голяма дупка ми опираха в калниците,а при завой закачаха в подкалниците.Затова намерих 14-ки с гуми 195 45 14 и ми се сториха по-добре.Засега окачването отпред няма да го пипам защото е свалена доста,а отзад съм намерил червени пружини.Незнам как ще стоят на колата,но като ги сложа ще видя.По-нататък ще търся друго окачване-но всичко с времето си.Поздрави на всички! 

В интерес на истината аз от 7-8 години се занимавам с 1-чки.През свободното си време съм в нета по разни английски,чешки и дори руски форуми и постоянно разглеждам проекти на други колеги.Горе-долу съм наясно каква искам да изглежда моята кола и от доста време се оглеждам за подходящите части.Първо бях избрал да сложа разглобяемите джанти BBS RM,но цените които искат за тях са високи за мен и в последствие избрах Schmidt Modern Line. Спрях се на 15-ки с гуми 195 50 15,даже ги качих на колата,но при по-голяма дупка ми опираха в калниците,а при завой закачаха в подкалниците.Затова намерих 14-ки с гуми 195 45 14 и ми се сториха по-добре.Засега окачването отпред няма да го пипам защото е свалена доста,а отзад съм намерил червени пружини.Незнам как ще стоят на колата,но като ги сложа ще видя.По-нататък ще търся друго окачване-но всичко с времето си.Поздрави на всички!

Последна промяна от kiko06 на Нед 16 фев 2014 2:00, променено общо 2 пъти.

- kiko06
- Двигател:
Здравейте колеги.Нека освеж темата като Ви покажа готовите седалки;

Сега остава да ги напече малко слънцето за да се опънат.
След две седмици ще бъдат готови корите на вратите и кората на усилващата греда под таблото.През това време трябва да боядисам джантите ако не ми мине котка път естествено.
Сега нямам време да пиша повече,ще Ви държа в течение на работата ми по колата.Лека вечер на всички.

Сега остава да ги напече малко слънцето за да се опънат.
След две седмици ще бъдат готови корите на вратите и кората на усилващата греда под таблото.През това време трябва да боядисам джантите ако не ми мине котка път естествено.
Сега нямам време да пиша повече,ще Ви държа в течение на работата ми по колата.Лека вечер на всички.

Последна промяна от kiko06 на Чет 08 май 2014 19:14, променено общо 1 път.

- kiko06
- Двигател:
Здравейте колеги.Отдавна не съм писал,но не ми остана много време покрай работа и Феста миналата седмица.Пък и смърта на Краси MADCAP ме разконцинтрира допълнително.Вечна му памет!!!
Иначе тази събота взех вече готовите джанти от бояджията и веднага монтирах гумите.Сега като се прибера тази събота ще кача и окачването поне отзад,че ми стои малко висока задницата с тези гуми.Не съм споменал ,но взех регулируемо жълто окачване на FK-засега втора ръка ,а по-нататък и ново/дай боже/.Ще направя и снимки в събота,но трбва да го освежа малко.Ето джантите на колата:

Купих и материалите за Боди Кита-основно контактен спрей за пластмаса,филер и кит за пласмаса,за да подготвим всичко за боя.На следваща заплата ще купя и боята.До две седмици ще са готови-надявам се.
При тапицера всичко върви по план.До края на тази седмица ще са готови корите и усилващата греда.Ще останат само барчето и скоростният лост.Поздрави на всички,че съм на работа нощна смяна.

Иначе тази събота взех вече готовите джанти от бояджията и веднага монтирах гумите.Сега като се прибера тази събота ще кача и окачването поне отзад,че ми стои малко висока задницата с тези гуми.Не съм споменал ,но взех регулируемо жълто окачване на FK-засега втора ръка ,а по-нататък и ново/дай боже/.Ще направя и снимки в събота,но трбва да го освежа малко.Ето джантите на колата:
Купих и материалите за Боди Кита-основно контактен спрей за пластмаса,филер и кит за пласмаса,за да подготвим всичко за боя.На следваща заплата ще купя и боята.До две седмици ще са готови-надявам се.
При тапицера всичко върви по план.До края на тази седмица ще са готови корите и усилващата греда.Ще останат само барчето и скоростният лост.Поздрави на всички,че съм на работа нощна смяна.

Последна промяна от kiko06 на Чет 08 май 2014 19:14, променено общо 1 път.

- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Много красива кола   , вече съжалявам, че я продадох.
 , вече съжалявам, че я продадох.

, вече съжалявам, че я продадох.
 , вече съжалявам, че я продадох.- kiko06
- Двигател:
Привет на всички.Мина още един ден с работа по колата.Днес като се прибирах от София и в колата бяхме цялото семейство при по-голяма неравност(а те хич не са малко по нашите пътища) задните гуми закачаха в калниците.Криво-ляво се прибрах в Ихтиман с по-бавна скорост за да няма по сериозни последици и веднага надянах работния гащеризон.Реших да сложа койловете които взех наскоро от наш колега.Времето се разваляше, така че нямаше време за губене.Трябваше да работя навън,защото в гаража ми беше Вектрата,а от дългото седене през зимния сезон акумулатора беше на нула.Но да си дойдем на думата.Свалих единият амортесьор,развих гайките на койловъра до долу и го пуснх на джантата.Или аз не правя нещо като хората или тези койлове не са за моято кола.Ето какво се получи;
 .Повече от това не мога да ги сваля.Някой ако има идея нека сподели.
.Повече от това не мога да ги сваля.Някой ако има идея нека сподели.
Иначе сега като качих отзад 3-ма човека много малко подаде,но искам да го сваля по-ниско.Не ми харесва толково вирната.Така изглежда отзад;

Утре продължавам с работата.Трябва да сменя предни накладки и да прескоча до Стамен, за да видя докъде го докара с корите на вратите.Ще ви държа в течение с моята работа по колата.Поздрави!

Иначе сега като качих отзад 3-ма човека много малко подаде,но искам да го сваля по-ниско.Не ми харесва толково вирната.Така изглежда отзад;
Утре продължавам с работата.Трябва да сменя предни накладки и да прескоча до Стамен, за да видя докъде го докара с корите на вратите.Ще ви държа в течение с моята работа по колата.Поздрави!
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Тази джанта - с това ЕТ ,ти казах ,че не е за твоята кола ама не слушаш   Варианти са Карман пакет и орязване на железните, но задължително с други гуми и твърдо окачване... или друга джанта :)
 Варианти са Карман пакет и орязване на железните, но задължително с други гуми и твърдо окачване... или друга джанта :)
ПС: Прецакали са те с двойкови койлове явно.... те са по-дълги от на мк1-то и така се получава

Варианти са Карман пакет и орязване на железните, но задължително с други гуми и твърдо окачване... или друга джанта :)
 Варианти са Карман пакет и орязване на железните, но задължително с други гуми и твърдо окачване... или друга джанта :)ПС: Прецакали са те с двойкови койлове явно.... те са по-дълги от на мк1-то и така се получава

- kiko06
- Двигател:
Привет.Току що се връщам от Стамен и взех корите на вратите вече с нова визия;

Е Ванка,знам че джантите са широки,но наложих BBS пакета,който съм приготвил и стои доста добре спрямо джантите.Просто е въпрос на време да се боядисат.Повече ме притеснява отзад височината.А колегата,който ми даде койловърите ме предупреди за тях,но аз реших да пробвам все пак.Сега ще ги продам и ще си купя за Голф 1.Сега е мястото да кажа,че ако някой търси койлове за Голф2 жълти на ФК може да се обади.Поздрави от мен!

Е Ванка,знам че джантите са широки,но наложих BBS пакета,който съм приготвил и стои доста добре спрямо джантите.Просто е въпрос на време да се боядисат.Повече ме притеснява отзад височината.А колегата,който ми даде койловърите ме предупреди за тях,но аз реших да пробвам все пак.Сега ще ги продам и ще си купя за Голф 1.Сега е мястото да кажа,че ако някой търси койлове за Голф2 жълти на ФК може да се обади.Поздрави от мен!
- kiko06
- Двигател:
Здравейте колеги.Време е да освежа темата за моята кола.Току що се прибирам от Ихтиман и се чувствам доста изморен,но трябва да ви покажа какво постигнах днес.Този уикенд бях решил да отхвърля доста работа по моето Голфче,но ме изненадаха от фирмата,че трябва да поработя в събота.Нямаше какво да се прави,така че работих до 16.00 и право в Ихтиман.През деня дъщеря ми беше ходила до Еконт за да вземе две пратки ,които бяха пристигнали предишния ден.А именно 1 мокет и задно окачване благодарение на колегата vldo0o^,за което му благодаря от сърце.Ето и окачването:

.След като предишното окачване се оказа за Голф 2 бях леко притиснен и същевременно нетърпелив да видя какво ще се получи.След като няколко пъти свалих и качих амортесьорите постигнах ето това:
.След като предишното окачване се оказа за Голф 2 бях леко притиснен и същевременно нетърпелив да видя какво ще се получи.След като няколко пъти свалих и качих амортесьорите постигнах ето това:
 .Това е визията която се опитвах да постигна доста дълго време-сега съм удовлетворен.
.Това е визията която се опитвах да постигна доста дълго време-сега съм удовлетворен.

Другото което направих въпреки лошото време е изпирането на мокета който взех,защото моят е доста захабен.Другата събота и неделя възнамерявам да кача новият салон ако имам възможност.За сега поздрави и ще Ви държа в течение на моята работа.

.След като предишното окачване се оказа за Голф 2 бях леко притиснен и същевременно нетърпелив да видя какво ще се получи.След като няколко пъти свалих и качих амортесьорите постигнах ето това:Другото което направих въпреки лошото време е изпирането на мокета който взех,защото моят е доста захабен.Другата събота и неделя възнамерявам да кача новият салон ако имам възможност.За сега поздрави и ще Ви държа в течение на моята работа.

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Успех с колата, колега