VWPASSATGL написа:red rider написа:Най сетне някой да каже нещо реално![]()
Пасат Б3 1.8 маносан инжекцион , последно заредени 36 литра , изминати 207 км , това прави около 17.4 /100 .
Карам я както си искам
Колега и аз рядко виждам реални разходи тук, хората или не могат да смятат или не знаят как, възможно е и да доливат и да им дава крайно нереален разход. При мен положението е горе долу като при теб, колата е 1.8 ABS Б4 и съм стигал до 20/100 само градско с палене на газ и каране до 2 км сутрин и вечер зимата. А на дълъг път 8.5/9 на 100км. Искам някой от Габрово със същия мотор като моя да ми покаже 11 или 12 на 100 в градско каране при незагрят мотор. И ми е интересно ако на газ гори 11-12, на бензин колко би горяла като производителя дава 11/100 бензин при интензивно градско каране на чисто нова кола!
Прочетете ми мненията назад в темата, рядко споменавам градско зимата разход под 15-16 на 100.
Последните засичания са ми като за лятно време смесен разход от 10 на 100 по обичайните ми маршрути Берковица, градско, Берковица-Монтана, Берковица - София през Петрохан и Софийско градско.