Lupo '99 - Дубликат на ключове
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами .. още не съм направил ключ за Lupo - в Пловдив ме сюрпризираха с цена 180 лева. Иначе и там ми казаха че в пластмасовия ключ имало чип .... общо взето се отказах да давам пари за сега за още един ключ. Когато остана само с един ключ тогава. Иначе за тези пари ще си взема лети джанти за да имам комплект със зимни гуми и комплект с летни гуми. Надявам се когато се наложи да правя ключ или ми хрумне такава идея вашите предложение за по ниска цена да важат, че и приятелката от време на време ме подпитва дали няма да и направя ключ за нея
.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дубликат на ключове за VW Lupo '99
Колеги въпрос горе доло по темата.Днес си купих VW Lupo и имам само един ключ, и той е като горепосочения на снимката ,та въпросът ми е как да включвам централното и да го изключвам, защото от ключалката работи но по ключа няма бутони?Някакво дистанционно или нов ключ ,иска ми се да не слагам нова централа с дистанционно ,а да си ползвам заводската...
Също някой ако е карал Lupo на моргата търся си сервизна книжка ,колкото за фасон да я има и тази за самата кола ,да си я разуча.
Също някой ако е карал Lupo на моргата търся си сервизна книжка ,колкото за фасон да я има и тази за самата кола ,да си я разуча.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
@ gamena666
Сложи си 1 евтина аларма и не се занимавай с глупави сгъваеми ключове .
Вечер в тъмното ми се разпадна сгъваемия ключ./счупи се в мястото около което се сгъва без да има някаква външна пукнатина /.Голямо лазене беша докато намеря чипа на имобилайзера
Сложи си 1 евтина аларма и не се занимавай с глупави сгъваеми ключове .
Вечер в тъмното ми се разпадна сгъваемия ключ./счупи се в мястото около което се сгъва без да има някаква външна пукнатина /.Голямо лазене беша докато намеря чипа на имобилайзера
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не го искам сгъваем ,мисля си за някакво дистанционно да си купя което да ми го обучат към заводската аларма.
-
- Автомобил: WV JETTA GL
- Двигател: 1989
това е лесно
трябва ти сервиз за монтаж на аларми там ще ти обучат дистанционно към алармата
трябва ти сервиз за монтаж на аларми там ще ти обучат дистанционно към алармата

-
- Автомобил:
- Двигател:
A да попитам ,мога ли да си купя от моргата ключ от някое разпарчелосано Lupo и да ми настроят чипът му да е като на моето лупо.(Тоест да ползвам само чипът от ключа)
Колега и за какво ти е цялото това упражнение, като чисто нов чип за Lupo-то струва 10 лв.! 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”