Здравейте ! По време на движение започна да ми мига лампата за подтряване на свещите, без абсолютно друго да се случва-колата си върви. При 4-5 паления и гасения- всички лампи изгасват, тогава паля седи 10 - на секунди и започва да мига лампата за подгрев нон стоп. И така обадих се за утре за диагностика и чудо все едно се изплаши и изгасна малко след разговора.Ще съм благодарен, ако кажете предварителни прогнози ,на някой да му се е случвало подобно нещо.Вярно диагностиката би трябвало да покаже, свещ ли, реле ли, знам ли.Тоя форум е за фолксваген, но оттук съм получавал много полезни съвети.Лека вечер!
Ауди А4, В5, 1.9тди, 110 к.,99 год.,афн-фейслифт.
Ауди А4, В5, 1.9тди, 110 к.,99 г. Мигаща лампа за подгрев
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Мигаща лампа за подгрев
както казваш ти колега доста работи може да са...затова на диагностика я карай ,тя ще си каже болката 

-
- Автомобил: b5 AFN
- Двигател:
Re: Ауди А4, В5, 1.9тди, 110 к.,99 г. Мигаща лампа за подгре
Стоп машинка най вероятно,но може и друго да е диагностиката ще покаже 

- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
НА МЕН ТАКА МИ МИГАШЕ И СЕ ОКАЗА ЧЕ СА МИ ИСГОРЕЛИ КРУШКИТЕ НА СТОП СВЕТЛИНАТА. СМЕНИХ И ВСИЧКО Е ОК ЗА СЕГА
- vlladii
- Автомобил:
- Двигател:
Колега освен възможните проблеми, които изброиха колегите на мен преди година така ми мигаше лампата за подгрева и проблема беше в електронния блок на нафтовата помпа. От хубавата нафта с която караме и от годините експлтация се натрупва мърсотия и стружки на магнита и електрониката дава тази грешка, ако е това и при теб се налага да се разглоби електрониката и да се почисти. На диагностика трябва да ти излезе грешка.
Върни се в “Дизелови агрегати”