Здравейте колеги, исках да видя дали трябва да си долея масло на хидравликата и "бинго". Не мога да си намеря резервоара за маслото, камо ли да долея. С каква хидравлика е този мотор, преди карах 101 коня на SEAT CORDOBA 2005г. и беше електрическа, като се намираше в предната броня. Ще бъда благодарен на колега, кйито има необходимата за мен информация да сподели също и на каква спецификация трябва да отговаря маслото.
Предварително благодаря !

Сеат Леон 2008 2.0TDI BKD питане за хидравлика
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Питане за хидравлика на 2.0TDI с обозначение на мотора B
На този модел мисля, че няма хидравлика на волана изобщо. Усилвателя е електромеханичен.
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Re: 2.0TDI с обозначение на мотора BKD питане за хидравлика
точно така нищо не се долива 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 2.0TDI с обозначение на мотора BKD питане за хидравлика
Блогодаря на колегите за отговорите.Съмнението ми дойде от това, че на оргиналните рекламни книшки пише,че е с електрохидравличен усилвател на волана,а в спецификацията от вносителя/Аутотехника/от 2008г.пише,че е електромеханичен усилвател на волана.Явно колегите са прави и потвърждават информацията от Аутотехника.Незнам зашо в официална оргинална литература имаше разминаване.Едно уточниние само-питането беше свързано с автомобил Сеат Леон 2008г. но със съшия двигател са и голф 5 и Шкода Октавия.
Поздрави!
Поздрави!
Върни се в “Дизелови агрегати”