VW PASSAT Б5 1,9 TDI 110 hp тромаво набиране
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Re: VW PASSAT Б5 1,9 TDI 110 hp тромаво набиране
Моят като го изтърбуших, паднаха сигурно и 1кг. сажди. Мн. задръстен беше. Веднага се усети разлика във вървежа и в кадежа :). Майтапа на страни. Много коли имат задръстени катализатори.
- dani_astrata
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги здравейте и се извинявам за закъснението да ви кажа за развитието на проблема.Отидох на диагностика на сервиз-BOSH STARA ZAGORA.Oбясних че пали трудно сутрин и второто за мощноста .Казаха ми да я оставя вечерта за да видят на сутринта какво става.ОК аз я оставих и на сутринта рано ми звънят че горивната ми помпа тече гориво,имало опръстени и гумички които за смяна и може би проблема е от там за паленето,и другите проблеми.Аз се съгласих да започнат ремонта и попитах за сумата 220лв все пак се съгласих няма на къде.Накрая на роботния ден ми се обадиха да я взема отивам и ги питам как е сега-всичко е ок и за турбината всички маркучи са добре и ми казват че турбината си работи както трябва.Добре на другият ден сутринта пали без проблем макар че може проблема просто да е бил в настройките на компа,предварение или закъснение защото аз не съм виждал петна като спирам да паркирам и след това но не спорих и си дадох парите май ме прекараха но няма значение вече,но един от проблемите който не палеше сутрин го премахнаха,но за турбината няма разлика а те ми казаха било всичко в норми -пак си е мудна,няма омаслявания по турбина,интеркулера,не знам как да постъпя.Нещо май за турбината ме излъгаха и ми вземаха парите.Колеги макар да ставам нахален и досаден с въпросите ми моля дайте идеи,не ми с дават излишни пари.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За какво?dani_astrata написа:... моля дайте идеи ...
Аз мисля че може и да си внушаваш че колата е тромава,особено ако до сега не си карал дизел.
Аз имах голф 1.6 75к.с.,и като си взимах пасата и аз очаквах че с тези коне ще лети,но не е така качих се на един познат на неговата която супер много я поддържа и видях общо взета така си върви.
Първо потърси някой с такава кола като твоята покарай я и ако усетиш разлика тогава търси проблема.
Другото ако ти е слаба мотора е много подходящ за засилване,но там вече ти трябват парички.
Аз имах голф 1.6 75к.с.,и като си взимах пасата и аз очаквах че с тези коне ще лети,но не е така качих се на един познат на неговата която супер много я поддържа и видях общо взета така си върви.
Първо потърси някой с такава кола като твоята покарай я и ако усетиш разлика тогава търси проблема.
Другото ако ти е слаба мотора е много подходящ за засилване,но там вече ти трябват парички.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Съгласен съм с колегата. И аз като си взех пасата (същият като твоя), имах чувство, че е муден спрямо голфа 90к.с., който карах преди това. Жената обаче като пасажер твърди, че пасата набира повече. Моето усещане е, че голфа беше по-пъргав в ниските обороти, а пасата е малко по-муден там, което си обяснявам с разликата в теглото. Пасата си иска повечко обороти спрямо голфа за да върви добре. Не мисля, че са те прецакали за помпата и на мен ми течеше и не съм виждал петна под колата. Наистина при теч от нафтовата помпа е възможно колата да не пали сутрин от първият път.
- dani_astrata
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря все пак на всички колеги за мненията и разбирането......
Върни се в “Дизелови агрегати”