и такааааа малко по назад споменах това
това което получих е един капак много познат на много хора от вас, просто "персоната" ни лиспваше много и неискахме да се разделим с нея и след като излезе начин да се завърне на "източното крайбрежие и околностите" нямаше две мнения и така и стана. след като го сложих реших, че колата за момента ще се развива в rat style.
ето на какво заприлича

мдааа любимата ни катеричка се завърна отново ще палува

Пушек
и така след като реших вече на къде ще се развива колата със мутрите преценихме, че този вид на джантите най ще и подхожда и реших да ги оставя така както са, а и ми е най лесно да ги полирам или боядисам
за съжаление въпреки желанието ми, работното ми време и други ангажименти ми пречат да ги сложа още, за сега гумите са сложени на джантите но нямаше време за баланс и да ходя да им търся втулки за централния отвор, но и това ще стане до 25-ти
направих една снимка да видя как горе доло ще стоят на колата

малко преди феста един приятел ми се обади с новината за кабрио на части, и веднага се качих на колата взех Серго и отидохме да го гледаме в едно село край Добрич, веднага си стиснахме ръцете с момчето за десния калник за 25лв понеже това и ми трябваше защото моя си поизгни доло. разбрахме се да го взема след няколко дни понеже колата небеше разглобена още и му казах да си помисли за оферта за тавана понеже ми хареса а и моя беше поналепен тук таме.
няколко дни след като се върнахме от феста се чух с момчето да взимам калника и ми обяви цена от 150лв за тавана и му казах че директно тръгвам да го взимам, пак Серго в колата и тръгнахме със пасата на баща ми. отидохме и след като си тръгнахме бяхме на 7мото небе. за 150лв си купих перфектен таван заедно с хидравликата и нов windschott, просто момчето излезе пич

и нов калник за по-нататък. вълнението ни беше толкова голямо (особено много) че решихме още веднага да го сложим и така и стана, ето малко снимки какво беше и какво е сега :)

имайки предвид, че до сега само това небяхме правили и първо огледахме като хората кое къде какво и що и после мотането и пиенето на бира и цигарите и псувните покрай мача лацио - лудогорец процедурата ни отне около 3 часа и половина