Питане за Радар детектор Ескорт Паспорт 8500*50

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
mokata7
Автомобил:
Двигател:

Питане за Радар детектор Ескорт Паспорт 8500*50

Мнениеот mokata7 » Нед 30 мар 2014 23:00

Искам да попитам на коя честота, въпросния детектор засича стационарните камери.Има ли колега, които има пряк поглед върху ситуацията.Не мога да разбера дали прихваща стационарните камери,тъй като там къде ми сигнализира, са на места където са и безиностанции и смятам,че се "възбужда"от вратите.След като се води за еталон сред радар детекторите трябва да е по-сигурен, от по- евтините си "събратя",но като че ли рекламата на тези устройства е прекалено голяма,въпреки че ме е спасявял, найстина много пъти.За по сигурно съм му "отворил" всички честоти, нищо, че може да писне някои и друг път повече.Притесненията ми се появиха,след като на няколко пъти ми пропуска камерата на бензиностанцията на Шел край Микре/от този регион съм и пътувам достта по този маршрут.
Предварително блогодаря на отзовалите се колеги!

Потребителски аватар
rogy_boy
Автомобил:
Двигател:

Re: Питане за Радар детектор Ескорт Паспорт 8500*50

Мнениеот rogy_boy » Нед 06 апр 2014 11:53

Стационарните снимачки с инфрачервените диоди са на "К" също като бензиностанциите моловете по-големи магазини и др. които използват СОТ сигнал. Новите стационарни камери като тази на РОМПЕТРОЛ на входа на Бургас и из северна българия някъде около Нови Пазар изобщо не ги отразява иначе патрулките са на "Х" там грешка няма . Моя е 9500ix

mokata7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mokata7 » Нед 06 апр 2014 20:06

Колега, е какво става наброихме маса пари и сега се оказва, че има пропуски и при най-добрите,а какво да кажем за другите който са "шир" употреба.При теб като има GPS, има ли файда/ откровено казано/.Защото съм чул, че базата данни за Европа, като включвам България е достта оскъдна, а и трябва да се плаща ежегодно.Като се сложат всичките тези неща ми се струва, че май излиза всичко много скъпо и пак няма гаранция на 100%.За предпочитане е да се ползва с навигация/аз имам RNS 510 MFD 3/но тук също няма много подробна информация с камерите,тъй като се внедрява от колеги/тази опция я няма за нашта мила родина/, които имат възможността да го направят -но въпреки огромното си желание, винаги може да се изпусне дадена камера и тя да бъде фатална.Ако сложа едно китайче, което има ъпдейти на всяка седмица почти, става вече претрупано и много техника за прибиране, когато се спира /поради обясними причини/,но ми се струва най- надеждно.

mokata7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mokata7 » Пон 21 апр 2014 19:48

Едно уточнение искам да направя по темата,която започнах.Както се казва в една българска поговорка "помогни си сам, за да ти помогне и Господ" така стана и с моя случей, попитах служители от самата бензиностанция край Микре и те ми споделиха,че камерата е преместена и е останала само "кутията на камерата".И тук едно голямо извинение на "господин Ескорт 8500*50"- явно е бил прав.Сега се убеждавам напълно, защо е най-предпочитания радар в света.
Смятам,че предложението, след като се реши даден проблем да се спомене и решението е изпълнено, а и смятам за много правилно, нали за това са и самите форуми-да си помагаме.
Лека и безаварйна на всички колеги!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”