Съвет за джанти?
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Съвет за джанти?
Колеги пред голям въпрос съм... Имам лети джанти за пасата 14" с 6 лъча и мислех да купувам за лятото 15". Но се чудя дали да са черни или сиви
Едни ми казват че ще е селско със черни и по-добре да си взема сиви, а други ми казват обратното
Колата е сива(светло) и мисля че ще и стоят много добре черни джанти
Дайте едно съветче според вас как ще е 
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е такъв цвят http://www.mj-carstyling.net/images/vw- ... poiler.jpg
Нямам актуални снимки
Нямам актуални снимки
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Лично мнение, колега, но според мен ако слагаш 15" по- добре да не са черни..
Черния цвят стой добре, но зависи от много неща...цвят на колата, модел на джантата, и най- вече цолажа..
В твоя случай- 15 цоловата джанта някак си се "губи", ако е черна. Виж, ако говорим за нещо от 16" поне.. и нагоре е друго...
Но пак ще се повторя- зависи от много неща..с други думи- има джанти...и...джанти...
Черния цвят стой добре, но зависи от много неща...цвят на колата, модел на джантата, и най- вече цолажа..
В твоя случай- 15 цоловата джанта някак си се "губи", ако е черна. Виж, ако говорим за нещо от 16" поне.. и нагоре е друго...
Но пак ще се повторя- зависи от много неща..с други думи- има джанти...и...джанти...
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
gas написа:ако ги караш с ниска гума ще е по-добре черни,то според мен при всички случай е по-добре черни но с висока гума няма да седят така както с ниска.както каза надето,зависи от много неща,една джанта може да седи по много различни начини.
Ще ги карам с 50 сигурно по ниски едва ли ще сложа
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
gas написа:195/50 е добре,ако си решил да купуваш нови и да са си черни се ориентирай към darwinracing,една от малкото фирми на пазара в българия която има черни модели.другия вариянт е да ги боядисаш.
Гледах че боядисването става добре и не излиза скъпо. Така че и то е вариант. Ще гледам до пролетта тук във форума дали няма да излезне някоя хубава обява с джантета
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съвет за джанти?
oSViRePql написа:...
За 15", по ми харесват сиви.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”