Странен извод си правя сега:
Която марка кола имам нея забелязвам и ми се струва че от нея има най-много в града.
Прост пример сега карам пасата б3-ката и само пасати ми се набиват на очи. Преди бях със Сеат Толедо до 20.11.2013г. и все Сеати виждах. Но верно че Голфчетата са много само пред нашия блок има 2 Голф 4-ки, 1 Голф 1-ка, и 1 Голф 3-ка. От пасатите само аз съм с пасат.

Затова не си купих голф, защото всеки кара голф исках да съм по различен а и не са ме кефели никога (нищо лични към собствениците на ГОЛФ

), карах учебен голф, фен съм на големите коли, затова си взех пасат и то комби искам голяма кола (по широка и по-дълга)
Иначе като марка днес из форума намерих някакво проучване от миналото лято юли месец от 133 гласували най предпочитат 18% фолксваген, 12% опел и така нататък... другите бяха рено, нисан, тойота и не си ги спомням. Българина предпочитал кола от 1000 до 5000лв. и я карал между 2 и 4 години и след това я сменял отново. това си спомням от това, което четох! Давайте гласувайте анкетата няма срок, да се преброим всички пуснал съм я без срок