За пълно щастие може от зад фланец. Този цвят ли ще останат или ще има промяна?Синия кораб - Passat B5
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Re: Синия кораб - Passat B5
Вече друга картина,
За пълно щастие може от зад фланец. Този цвят ли ще останат или ще има промяна?
За пълно щастие може от зад фланец. Този цвят ли ще останат или ще има промяна?- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Благодаря Ви.
Цвета.. за сега същия докато не ми прескочи някоя шайба в кратуната
Лошото е, че едната джанта която има заварки по нея има още една малка цепнатина и днеска паркирайки видях, че е спаднала. Утре ще се ходи за една бърза заварка. Тъпото е, че вчера ме уверяваха гумаджийте как нямало да изпуска и как не било проблем... здраве да е, утре ще я фикснем 
Цвета.. за сега същия докато не ми прескочи някоя шайба в кратуната
Лошото е, че едната джанта която има заварки по нея има още една малка цепнатина и днеска паркирайки видях, че е спаднала. Утре ще се ходи за една бърза заварка. Тъпото е, че вчера ме уверяваха гумаджийте как нямало да изпуска и как не било проблем... здраве да е, утре ще я фикснем 
-
diqn_bs
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Евала колега станал е много добре пасата 
- pEsHkyY
Такааа щастлив съм ! Днеска си прибрах кораба от боядисване. Почти цялата кола се боядиса без три елемента и резултата е доста доста добър. Изключителни благодарности на santo_trafficante той си знае
Та.. ето и фотки от модерния тилифон

Дясната страна беше най-критична, та вече мога да спя спокойно и да не си крия колата, че е издрана
И все пак не може всичко да е перфектно, та днеска видях ефекта от купуването на гуми втора ръка :

Гумата прилича буквално на яйце от всичките балони
. Както и да е.. дано изкара още 1 седмица и отивам за две нови гуми, а предните ще ходят отзад и си решавам проблемите. Иии скоро се надявам да има по-добри снимки, че от телефона малко калпаво, но обещавам в скоро време да си взема апарат 
Та.. ето и фотки от модерния тилифон 

Дясната страна беше най-критична, та вече мога да спя спокойно и да не си крия колата, че е издрана
И все пак не може всичко да е перфектно, та днеска видях ефекта от купуването на гуми втора ръка :

Гумата прилича буквално на яйце от всичките балони
. Както и да е.. дано изкара още 1 седмица и отивам за две нови гуми, а предните ще ходят отзад и си решавам проблемите. Иии скоро се надявам да има по-добри снимки, че от телефона малко калпаво, но обещавам в скоро време да си взема апарат 
- sako0o0o
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: 1.9TD
Честито колега изглежда супер все пак така не може да се прецени точно от снимките, но изглежда доста добре! Пази си го сега бягай далече от дамите с колите и си го спирай в гаражче, ако имаш

- pEsHkyY
Гараж.. само на работа
Между другото стоповете нещо почват да ме дразнят вече.. мисля да търся нещо друго или тези да ги затъмня още. Има вариант да бартеросам и оргиналните за същите, но затъмнени със спрей, но като видя как стоят тогава ще реша 
Между другото стоповете нещо почват да ме дразнят вече.. мисля да търся нещо друго или тези да ги затъмня още. Има вариант да бартеросам и оргиналните за същите, но затъмнени със спрей, но като видя как стоят тогава ще реша 
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Ехааа, лъскач стана, до колкото се разбира от снимките добре се е постарал майстора. С гумите shit happens, важно че джантата е здрава 
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Или на кофти дупки си попаднал или вече на изтумбени гуми колега, аз вече второ лято карам и то с два комплекта дори с по-ниски гуми от твоите, а именно 205/40/17 втора ръка по лунния пейзаж във Варна и няма проблеми, поне досега де
. И според мен една идея по-тъмни стопове ще застанат по-добре на тъмната кола - пробвай с фолио преди спрея според мен, защото хем ще видиш дали дадения процент затъмняване е "твоя" и хем фолиото ще ти е стотинки където се казва а и вече доста фирми предлагат широка гама от цветове и проценти... Поздрави 
. И според мен една идея по-тъмни стопове ще застанат по-добре на тъмната кола - пробвай с фолио преди спрея според мен, защото хем ще видиш дали дадения процент затъмняване е "твоя" и хем фолиото ще ти е стотинки където се казва а и вече доста фирми предлагат широка гама от цветове и проценти... Поздрави 
- pEsHkyY
Те гумите са карани 3 дни
просто едната гума е тотален боклук. Колкото до стоповете да, тези мисля да се затъмнят още. Когато ги затъмняваха с фолиото имаше два варианта, този беше по-светлият. Ще ги опаковам сигурно в по-тъмният. Ще се мисли, за сега ще се наслаждавам на прясно боядисаното мпс.. тия дни ще се щракне с читав апарат и ще се види блясъка вече 
просто едната гума е тотален боклук. Колкото до стоповете да, тези мисля да се затъмнят още. Когато ги затъмняваха с фолиото имаше два варианта, този беше по-светлият. Ще ги опаковам сигурно в по-тъмният. Ще се мисли, за сега ще се наслаждавам на прясно боядисаното мпс.. тия дни ще се щракне с читав апарат и ще се види блясъка вече 
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
E чак апарат да си взимаш..
Иначе кво да кажа, освен че е всичко е под контрол вече, я глей как лъщи
Ще спиш ли спокойно вече? Питам?
Иначе кво да кажа, освен че е всичко е под контрол вече, я глей как лъщи

Ще спиш ли спокойно вече? Питам?

-
stoyan0304
- Автомобил:
- Двигател:
Пасата е супер колега. Много ми хареса, и аз следващата ми кола пак ще е пасат, нема се откажа от този модел, само да те питам дизел ли е или газ/бензин.
щото аз не съм голям фен на дизела от учебен дизел скочих направо на газ/бензин и само на това съм фен :D
- pEsHkyY
Амм.. благодаря ти
Колкото до мотора, в началото на темата пише - AFN 110кс като е подсилен с чип и е около 125-130 коня - колко точно - не знам
@onazi,
СтЕгай се моме, ще се избухва
Колкото до мотора, в началото на темата пише - AFN 110кс като е подсилен с чип и е около 125-130 коня - колко точно - не знам
@onazi,
СтЕгай се моме, ще се избухва

- Konstantin93
- Автомобил: Vw Passat B5.5
- Двигател: 1.9 Tdi AVF
Колега, не е ли малко късно за разходка, в това кофти време, по Симеоновско шосе
.....
П.п Много добре изглежда колата, много приятна за окото
..... П.п Много добре изглежда колата, много приятна за окото