Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?

Да, следя с интерес.
30
29%
Гледал съм го, но не ми харесва.
56
54%
Не съм го гледал никога.
18
17%

Общо гласове: 104
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 06 яну 2007 16:52

Харесвам предаването и го гледам въпреки водещите. Според мен просто трябва да си вземат по няколко валериана и да се дистанцират от стила на футболен коментатор и нещата ще си дойдат на място!

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Съб 06 яну 2007 16:59

chefito написа:Харесвам предаването и го гледам въпреки водещите. Според мен просто трябва да си вземат по няколко валериана и да се дистанцират от стила на футболен коментатор и нещата ще си дойдат на място!
:да:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Съб 06 яну 2007 17:36

изключително тъпо предавамне :wink: гола вода са :wink:

от БГ. предаванията единственно става това на Аспарух Минчев абе и той не е...ама най става от всичките :wink:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Съб 06 яну 2007 17:37

Предаването изцяло копира Top Gear на BBC. Гледал съм го 2-3 пъти, защото по времето, когато го дават обикновенно не съм си вкъщи, но определено се набива на очи желанието на авторите да копират Top Gear, вкл. и серията със Сааб и самолета - Top Gear имаха подобна със Бугати Вейрон и Чесна, ако не се лъжа, както и идеята за най-бърза обиколка с Дачия..
Подкрепям колегите, които споменаха инж. Тенчев - според мен доста добре би се вписал в такова предаване. В допълнение като втори водещ може да бъде някой от известните ни автомобилни състезатели. Ако на тях двамата им се даде свобода да критикуват свободно и компетентно колите (а не както във всички български автопредавания - само хвалби, наподобяващи платена реклама), мисля че би се получило много добро предаване, и без да се копират чужди такива. Ако също така зад двамата стои и екип от добри сценаристи, с чувство за хумор, всичко ще дойде на мястото си. Последното е много важно, също както солта за едно ядене :wink:

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Съб 06 яну 2007 17:37

като видя само 2мата водещи и ме избива на насилие :wink: шегувам се разбира се но мисля че бая работи трябва да се променят в това предаване!! 8)и на аспарухчо шоуто е доста по-весело :D

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Съб 06 яну 2007 18:26

След като явно мнението за водещите е отрицателно, нека да кажем няколко добри думи за нашия съфорумник Sir T. От всички в предаването той има най-адекватно поведение и му ходи да е тест драйвър. Считам че за бюджета с който разполагат (най-вероятно е малък) предаването не е кофти. Бих го гледал с удоволствие пред 90% от програма която служи за пълнеж по телевизиите.
Както казах с времето ще стане и по-хубаво. Дайте им шанс!

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 06 яну 2007 18:26

Аспарух е по-весел, но въреки това обаче тоя човек дразни адски многооо.
И като почне с един тъпи епитети да се прави на хитър направо ми иде да си счупя телевизора.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Съб 06 яну 2007 18:29

Страшно слаби водещи! Убиват всичко в това предаване. Може да сложат некви дето им личи, че не могат да различат VW от хеликоптер и не знаят от коя страна се влиза в колата. Имитацията на TOP Gear е тотална даже и в сценария, но това е нормално. Само дето самата атмосфера в Top Gear е различна: водещите са на ниво, пускат се готини и оригинални шеги и ПУБЛИКАТА НЕ СЕ ПРОЗЯВА И НЕ СИ БЪРКА В НОСА ДОКАТО ГИ СНИМАТ ( това найстина го видях)! Дано да се оправят, защото явно не е лесно да се направи такова предаване. Дотогава ще сменям канала.

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Съб 06 яну 2007 18:31

И Шоуруум не е нещо невероятно обаче си е добре сравнено с дразнителя аспарухчо (малката буква не е грешка), който е нахитрял като селски ерген на мегдана. Просто като му видя физиономията и ... гася телевизора, за да не го изхвърля през джама.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 06 яну 2007 19:17

Пълна боза и тия водещите са доста смотани ,а между другото си немат хал хабер от коли,познавам единия водещ и шефа на предаването само се излагат ама ако ги заслушаш ше разбереш че неотбират от нищо по темата коли :wink:

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Съб 06 яну 2007 19:21

Водещите не стават, определено. Тоя Аспарух ми и доста противен, но иначе по-става за гледане предаването му.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Съб 06 яну 2007 19:22

Mustang GT-R написа:Водещите не стават, определено. Тоя Аспарух ми и доста противен, но иначе по-става за гледане предаването му.

много голяма превземка е :lol:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?

Мнениеот Sir T » Съб 06 яну 2007 19:34

nylon написа:Пускам тази тема, защото в една друга тема случайно стана въпрос за това предаване. Реших, че много хора имат готов коментар за предаването и защо да няма къде да го кажат. Още повече ще се радвам, ако освен коментара дадете и свой препоръки и предложения.

ти хубаво пускаш анкети ама защо не ми отговаряш на съобщенията и предложенията за състезание .. а и поканите за кафе .. ами се скатаваш? :roll: Честно не мога да ти разбера поведението, написа 5 простотии и сега пас .. траем си зад монитора? После пак кажи, че съм надут и там каквито тъпотии беше изписал..

пс. Темата съм я дал, на когото трябва, така че препоръки и критика приемаме с удоволствие! .. и похвали естествено :D

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?

Мнениеот tyo » Съб 06 яну 2007 20:07

Лично за мен идеята на предаването е добра, но изпълнението му "куца".
Рядко го гледам, но най вече заради Ники Сотиров.
Какво да направя като не го харесвам още от "Комбина" :?

п.п. не очаквайте Sir T да каже нещо лошо за предаването, (дори и да го мисли) човека там си вади хляба :wink:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Нед 07 яну 2007 0:42

Ники Сотиров не става, но оня другия тотално не става. Хубаво го уредиха с връзки да води, но като се вижда, че дразни и не може да води да дадат шанс на друг. :?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”