Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предаването изцяло копира Top Gear на BBC. Гледал съм го 2-3 пъти, защото по времето, когато го дават обикновенно не съм си вкъщи, но определено се набива на очи желанието на авторите да копират Top Gear, вкл. и серията със Сааб и самолета - Top Gear имаха подобна със Бугати Вейрон и Чесна, ако не се лъжа, както и идеята за най-бърза обиколка с Дачия..
Подкрепям колегите, които споменаха инж. Тенчев - според мен доста добре би се вписал в такова предаване. В допълнение като втори водещ може да бъде някой от известните ни автомобилни състезатели. Ако на тях двамата им се даде свобода да критикуват свободно и компетентно колите (а не както във всички български автопредавания - само хвалби, наподобяващи платена реклама), мисля че би се получило много добро предаване, и без да се копират чужди такива. Ако също така зад двамата стои и екип от добри сценаристи, с чувство за хумор, всичко ще дойде на мястото си. Последното е много важно, също както солта за едно ядене
Подкрепям колегите, които споменаха инж. Тенчев - според мен доста добре би се вписал в такова предаване. В допълнение като втори водещ може да бъде някой от известните ни автомобилни състезатели. Ако на тях двамата им се даде свобода да критикуват свободно и компетентно колите (а не както във всички български автопредавания - само хвалби, наподобяващи платена реклама), мисля че би се получило много добро предаване, и без да се копират чужди такива. Ако също така зад двамата стои и екип от добри сценаристи, с чувство за хумор, всичко ще дойде на мястото си. Последното е много важно, също както солта за едно ядене

- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
След като явно мнението за водещите е отрицателно, нека да кажем няколко добри думи за нашия съфорумник Sir T. От всички в предаването той има най-адекватно поведение и му ходи да е тест драйвър. Считам че за бюджета с който разполагат (най-вероятно е малък) предаването не е кофти. Бих го гледал с удоволствие пред 90% от програма която служи за пълнеж по телевизиите.
Както казах с времето ще стане и по-хубаво. Дайте им шанс!
Както казах с времето ще стане и по-хубаво. Дайте им шанс!
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Страшно слаби водещи! Убиват всичко в това предаване. Може да сложат некви дето им личи, че не могат да различат VW от хеликоптер и не знаят от коя страна се влиза в колата. Имитацията на TOP Gear е тотална даже и в сценария, но това е нормално. Само дето самата атмосфера в Top Gear е различна: водещите са на ниво, пускат се готини и оригинални шеги и ПУБЛИКАТА НЕ СЕ ПРОЗЯВА И НЕ СИ БЪРКА В НОСА ДОКАТО ГИ СНИМАТ ( това найстина го видях)! Дано да се оправят, защото явно не е лесно да се направи такова предаване. Дотогава ще сменям канала.
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?
nylon написа:Пускам тази тема, защото в една друга тема случайно стана въпрос за това предаване. Реших, че много хора имат готов коментар за предаването и защо да няма къде да го кажат. Още повече ще се радвам, ако освен коментара дадете и свой препоръки и предложения.
ти хубаво пускаш анкети ама защо не ми отговаряш на съобщенията и предложенията за състезание .. а и поканите за кафе .. ами се скатаваш?

пс. Темата съм я дал, на когото трябва, така че препоръки и критика приемаме с удоволствие! .. и похвали естествено

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?
Лично за мен идеята на предаването е добра, но изпълнението му "куца".
Рядко го гледам, но най вече заради Ники Сотиров.
Какво да направя като не го харесвам още от "Комбина"
п.п. не очаквайте Sir T да каже нещо лошо за предаването, (дори и да го мисли) човека там си вади хляба
Рядко го гледам, но най вече заради Ники Сотиров.
Какво да направя като не го харесвам още от "Комбина"

п.п. не очаквайте Sir T да каже нещо лошо за предаването, (дори и да го мисли) човека там си вади хляба

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател: